DISKUZE K ČLÁNKU Massa: Proč letos Alonso u Ferrari porazí Räikkönena
Felipe Massa byl po testech v Jerezu v dobré náladě, situace u Williamsu je podle něj "lepší, než čekal. U Ferrari očekává, že bude mít navrch jeho bývalý týmový kolega Fernando Alonso nad příchozím Kimim Räikkönenem.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Massa: Proč letos Alonso u Ferrari porazí Räikkönena
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
kronos
18:58 03.02.2014 93.185.2.XXXKaždý má právo na názor... Možná že se Massa neplete já si však myslím něco jiného . Klidně mě kamenujte ale můj názor je že Alonso už takovou pozici jakou v týmu měl mít nebude proto taky přijali Kimiho . No a pokud se bude Kimimu dařit vsadím boty že to Fernando neunese a nejspíš by se pak po sezóně poroučel . Já vím jsou to jen mé spekulace tož uvidíme jak se to vše vyvrbí . Huž aby to začalo. -
-
-
AAA
18:52 03.02.2014 178.41.14.XXXVýkonnostne samozrejme nie, ale môže si medzi fanúšikmi vytvoriť image akú má Villeneuve. Žvanil, ktorý si svoje komplexy rieši cez médiá. Na mňa tak už proste pôsobí. Obaja vyzdvihujú do nebies pilotov, ktorý ich porazili aby tým znížili svoju neschopnosť a obaja sa povyšujú nad pilotov, ktorých porazili.
Nehovoriac o tom, že to stále vyplakávanie na verejnosti o tom ako by sa mali anulovať výsledky zo Singapúru 2008 mi tiež lezie na nervy. Nepamätám si že by sa takto niekedy choval Hakkinen, Schumi a pod.
-
-
-
-
uzivatel000280
12:19 03.02.2014 194.228.11.XXXJa bych to viděl takto :-)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/1614013_597587156987810_1490925040_o.jpg -
Pepan
12:08 03.02.2014 89.24.157.XXXFelipe zapomněl ještě na jednu věc. Alonso jako Španěl má k Italům blíže než Kimi, který pochází ze severu. Při srovnatelných výsledcích jej určitě budou trochu více protěžovat. Jinak souhlasím se vším, co Felipe řekl. Ostatně, kdo jiný by měl být k danému tématu povolanější než pilot, který byl oběma v týmu partnerem? -
MeVo
11:18 03.02.2014 90.176.53.XXXBude boj Docela bych věřil tomu že bude Alonso oněco lepší ale pujde hodně a psichiku.Kimi je a byl zvyklej si svoje místo u týmu vždy vybojovat kdežto Alonso vždy vyžaduje post č1. hned ve smlouvě předtím než vůbec sedne do auta.Mysím si že to Alonsa trochu znevýhodnujě a mohl by být z Kimiho nervozní pokud mu bude brát body.Vzpomeňme si na Alonso vs. Hamilton tam Alo. neměl taky nic jasné dopředu a nakonec to nebyl tak suveréní Alonso jakej umí být když je celej tým jen za ním.Pokud by byl Alo.(2xmistr) takový eso jak mnozí říkají, neměl si s nováčkem Hamiltonem poradit?Ve Ferrari ted nebude mět ani jeden nic jistého a vtom vidím výhodu pro Kimiho, on tam stím totiž nejde. -
Kapor
10:06 03.02.2014 194.160.178.XXXKimi má zase talent od Boha ! A bude ho rozvíjať ako to robil Thor. Vo Ferrari to bude vojna bohov a na to sa teším. Je ale možné, že aj vo Williamse Felipemu vypráši kožuch Veltteri, ktorý je mladý a veľmi talentovaný a v tíme je dlhšie, takže lepšie pozná tento tím a vie sa v ňom pohybovať s väčším prehľadom, čo mu dáva určitú výhodu, hneď na začiatku. -
Bango
10:01 03.02.2014 46.13.2.XXXZívám Sice si taky myslim, že Alonso bude mít navrch, ale z tohohle článku rozhodně nevyplývá, že by Massa některýho z nich nějak výrazně favorizoval. Spíš jde o tradiční neutrální a nicneříkající odpověď. Článek by se měl spíš jmenovat: "Massa: nemám tušení kdo bude lepší, ale něco plácnout musim". -
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle