DISKUZE K ČLÁNKU Massa v Maranellu končí: "Od roku 2014 už nebudu závodit za Ferrari"
Felipe Massa dnes na Internetu potvrdil, že si za něj Ferrari našlo jinou náhradu a že příští sezónu už s rudým monopostem závodit nebude.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Massa v Maranellu končí: "Od roku 2014 už nebudu závodit za Ferrari"
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Roberto
06:55 11.09.2013 178.40.217.XXXJa otvorene napíšem že som rád. Pre neho bola sedačky u Ferrari vyslovene škoda. Či už to bolo psychyckým tlakom z dvojkovania, nehodu v Maďarsku, alebo tým že sa nedokáže prispôsobiť pirellkám je vcelku jedno. Nejazdí mu to. Dokonca by som tipol že nezoženie žiadnu sedačku v F1, ak aj Slim prestane podporovať Sauber a bude miesto po Gutierezovi, tak Ferrari snáď podporí Bianchiho a nie Massu. Možno by sa pre neho ešte našlo miestečko v FI alebo Williamse, ale neviem čo by týmto tímom mohol ponúknuť navyše oproti mladým ako ako Frijns, Nasr, Laimer, Valsecci. -
čabry
22:36 10.09.2013 90.178.62.XXXMassík Tak tohle mě moc mrzí .já mu fandil co to šlo protože si myslím že je od nehody smolař co za to nemůže přitom rychlost má je to vidět.zároven si myslím že s pomalým autem se nedá moc dělat viz třeba schumacher nebo letos button mistři světa a taky jak nemaj auto tak co z toho.já mu moc fandil aby se zebral myslím že nejezdí špatně...a na druhou stranu ted pokud angažujou Kimiho si myslím že si naserou do bot protože ten Alíkovi žehlit led pokud to bude potřeba zkrátka nebude.Hulkenberg možná ale hodně nerad .myslím že nejni dobrý mít v týmu dva extrasilné jezdce ... nesnesou se...Felipe budeš mi ve ferrari chybět -
zlo
22:22 10.09.2013 94.113.8.XXXMassa Massa byl kousek od vrcholu, poslední krok se mu však učinit nepovedlo. Zlomem v jeho kariéře nebyla dle mého názoru nehoda z Maďarska, ale především psychická rána, kterou dostal v roce 2010 na Hockenheimu. Z té se již nevzpamatoval. Do té doby jezdil s Alonsem relativně vyrovnaně. Myslím, že by v jiném týmu ještě mohl chytit druhý dech a zajet pár slušných výsledků, byť to na titul nebude. Problematický bude jeho plat, resp. neochota přinést s sebou sponzorské peníze. Obávám se, že skončí v Indycar.-
Nasir
14:35 11.09.2013 188.175.176.XXXV jedné věci nemáš pravdu. Že byl Hockenheim 2010 byla psychická rána pro Massu je pouze mýtus (ještě zveličený Alo hatery). Podívej se na Massovy výsledky, jezdil 3-4. místa i v dalších závodech, čili to samé jako předtím. To je fakt, takže žádná rána se nekonala. Větší ranou byla velmi špatná sezóna 2011, časté srážky s Hamáčem, tam byl na tom psychicky blbě.
-
-
-
Francois
21:42 10.09.2013 89.177.16.XXXHodně štěstí Škoda, že už dnes nemá tu rychlost, kterou se prezentoval před svou nehodou. Obdivuji Ferrari za to, že se jej vedení tak dlouho zastávalo a jeho za to, že našel odvahu si do toho auta znova sednout. Vzhledem k podávaným výkonům, se už možná vracet neměl, ale i tak - všechna čest.
Nějakému menšímu týmu se jeho zkušenosti určitě budou hodit..-
Honza
21:52 10.09.2013 89.176.179.XXXRychlost má, to vcelku ukazuje s letošním autem, kdy občas dokáže být rychlejší než Alonso. Pokud má dobré auto, tak je rychlý. Když ne, tak to je bída.
Ale jeho problém je rychlost v závodech a souboje na trati. A největším problémem, díky kterým Montezomolovi došla trpělivost, je jeho nestálost výkonů a chyby. Hodiny v poslední zatáčce na Silverstone, letošní bouračka do svodidel tamtéž, to jsou minely, kterých se může jezdec F1 dopustit 1x za sezónu, ale ne ob závod.
Podle mě skončí jako Ralf Schumacher. Taky odcházel z top teamu a místo pro něj nebylo nikde.
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-