DISKUZE K ČLÁNKU Brawn: Týmová režie mi je proti srsti, Hamilton o žádné výhody nikdy nežádal
Šéf závodního týmu Mercedesu v rozhovoru uvádí, že týmová režie mu je proti srsti a že o ní Lewis Hamilton v Malajsii nežádal.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Brawn: Týmová režie mi je proti srsti, Hamilton o žádné výhody nikdy nežádal
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel001299
(Hlasovali 5 lidé)
08.04.2013 08:22
Včera v MotoGP bylo vidět, jak se neřeší TR … »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Xinho
09:45 08.04.2013 95.105.168.XXXRoss Ja mu verím, Lauda je kecalek, keby sa vyburali...pindal by znova a musel by dost vysvetľovať na predstavenstve Mercedesu. Ross sa rozhodol, berie za to zodpovednosť a z hľadiska úspechu to bolo dôležité. No a Hamilton nie je placko Vettel alebo Alonso...nepotrebuje mat v zmluve nr.1-
anonym
10:33 08.04.2013 95.103.74.XXXty vazne veris ze mu je TR proti srsti? ved brawn je stelesnenim timovej rezie, spolu s misom ju dotiahli do dokonalosti a on teraz bude trepat ze mu je proti srsti?
ten jeho rozhovor moze aspirovat na vtip roku
bolo by dobre zistit ci to nahodou nepovedal 1.aprila-
-
anonym
12:34 08.04.2013 95.103.74.XXXa kto prosim ta?
tak isto to bolo aj v benettone a aj v brawne
jasne nebol sef timu ale mal na rozhodovani velky podiel
aj teraz by sa dalo vyhovarat ze to nie on rozhodol o TR ale to mu nariadili ludia z daimleru a tym to zas nariadili ich akcionary a takto donekonecna
pravda je taka ze brawn az priliz casto pouzival TR ci uz z jeho rozhodnutia alebo z rozhodnutia ludi nad nim aby mohol vyhlasit ze mu je TR proti srsti
-
-
-
-
odin
08:35 08.04.2013 77.240.96.XXXBrawn Tyhle kecy nesnáším. Jestliže je Brawnovi TR proti srsti, proč ji používá? Kdo ho nutil udělovat pokyny Rosbergovi, aby nepředjížděl? To je jako, když budu tvrdit, že kuřáci "smrdí a otravují druhým život" a přitom budu kouřit jednu za druhou. A budu ostatní přesvědčovat, že mě se to netýká.
Chápu, že TR je součástí taktiky a strategie. Že se používá řadu let u všech týmů. Ale proč mají někteří potřebu přesvědčovat fanoušky, že u nich se to neděje a když ano, tak jen s nějvětším odporem. Protože oni jsou ti lepší, charakternější a férovější. Na mě to působí, jak červený hadr na býka. Právě těmto lidem nevěřím.-
-
odin
11:57 08.04.2013 77.240.96.XXXAle to mě špatně chápeš. Já nezpochybňuji a a ni neodsuzuji Brawnovo rozhodnutí ohledně TR. On je zodpovědnej, tak ať si to řídí jak chce!!! To je vpořádku.
Mně vadí ty jeho kecy. Proč se k tomu vyjadřuje? Nebo proč neřekne popravdě, že TR používá od svých začátků v F1? Ostatně, tak jako každý. To až v Malajsii mu to začalo být proti srsti?
-
-
-
uzivatel001299
08:22 08.04.2013 193.245.34.XXXVčera v MotoGP bylo vidět, jak se neřeší TR (Honda) a do posledního kola se bojuje, ikdyž Dani pak odpadl!
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)