DISKUZE K ČLÁNKU Itálie versus Německo: Briatore se přidává k Montezemolově kritice Schumachera
Bývalý šéf týmů Formule 1 Flavio Briatore se přidal ke kritice, kterou na adresu výkonu Michaela Schumachera vyslovil prezident Ferrari Luca di Montezemolo.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Itálie versus Německo: Briatore se přidává k Montezemolově kritice Schumachera
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel001081
(Hlasovalo 14 lidí)
07.12.2012 12:27
Myslim, ze vsetci piloti to brali tak, ze je to… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
anonym
20:12 07.12.2012 78.102.82.XXX. Neodpustím si komentář k "Tip na video: Jak Vettelovi pomohl k titulu Kimi Räikkönen (SkySport TV)" odkazem uvedeným pod článkem.
Je vidět že Krawitz a Davidson jsou úplně ale úplně hloupí. Jestliže nepoznají rozdíl mezi Kimiho vyhýbání se takřka jisté kolizi s Vettelem v Brazílii (po probrždění) a situací v Japonsku, kde Alonso změnil stopu a narazil do Kimiho, tak v televizi nemají co dělat! Takovouto stupiditu bych spíše čekal na Nově. -
uzivatel001028
17:57 07.12.2012 90.179.119.XXXBriatore ať raději drží hubu a Ferrari ať hledá problém u sebe,když neumí udělat rychlejší auto. Měli na to celou sezónu a kolik velkých cen vyhráli a kdyby nebylo Massy,tak by Alík měll co? No je to jednoduché smrdí to a je to hnědé.-
odin
18:35 07.12.2012 77.240.96.XXXCelkem souhlasím s tím, cos napsal o Briatorem i o Ferrari. Ale nesouhlasím s tím, cos napsal o Massovi a Alonsovi. Jak to bylo myšleno? Massa pomáhal Alonsovi v pár posledních závodech a stejně to bylo marné. Podle mě, i kdyby mu nepomohl, tak by Alonso skončil druhý (sice s větší bodovou ztrátou a možná bylo dříve rozhodnuto o titulu, ale to je vše). Jaký je tedy podle tebe rozdíl? Massa Alonsovi V ŽÁDNÉM případě nepomohl ke druhému místu. Snažil se mu pomoci k titulu a udělal skutečně maximum, ale nestačilo to. Tak že Alonso má i s Massovou pomocí to, co píšeš. Tak že nechápu, co tím básník chtěl říci?-
uzivatel001028
18:58 07.12.2012 90.179.119.XXXNo je to jednoduché. Kdyby nebylo Massy tak by Alík neměl tolik šancí bojovat do posledního závodu o titul a Ferrari by nehledalo vinu někde jinde než ve svých řadách za neschopnost udělat opět vítězné auto jako v době kdy za ně jezdil Michael a bojoval z Mikou o titul po celou sezónu.-
odin
19:23 07.12.2012 77.240.96.XXXVždyť jsem to samé napsal také, ne? Připadáš mi docela zamindrákovanej, když vytýkáš Ferrarimožnost bojovat díky povolené TR o titul do posledního závodu. Však Vettel také těžil z Redbullácké TR. Tak o co ti jde? Podle mě se to muselo všem normálním fanouškům líbit. Vždycky, když se rozhoduje až v posledním závodě, jde o atraktivní sezónu pro fanoušky pilotů bojujících o titul i pro ostatní nezaujaté. Vadí to snad jen zapšklým obdivovatelům ikony, kteří fandí stylem: "když nemůže vyhrát můj idol, tak ať nevyhraje nikdo"
-
-
uzivatel000776
18:59 07.12.2012 94.112.117.XXXTim chtel rict ze nebyt Massy tak by bylo rozhodnuto uz v Austinu (Italie + USA misto na gridu)-
-
anonym
08:55 08.12.2012 188.120.195.XXXNo, je to sice cobykdyby, ale o tom, jak by dopadl závod, kdyby se Felipe nevzdal své kvalifikační pozice ve prospěch posunu Fernanda dopředu a startu obou Ferrari z čisté neklouzající strany, by se dalo dost diskutovat.
Podle mě by Fernando neměl zdaleka tak dobrý start, takže by už jen díky tomu mohl nějakou pozici v cíli ztratit. Navíc, kdyby Ferrari nepoužilo TR, by mezi ním a Sebem skoro jistě byl Felipe, který byl hodně rychlý. Vzhledem k tomu, že Seb dojel druhý, by asi v Austinu titul nezískal, ale Fernandova ztráta by byla obrovská a když vezmeš do úvahy rychlost McLarenů, možná by bylo o titulu rozhodnuto i kdyby Seb v Brazílii nedojel.
-
-
-
-
ja
15:43 07.12.2012 95.102.221.XXXUž som to tu raz písal, že mi bolo jedno kto z dvojice Alonso-Vettel titul získa. Ale ak som videl,že Vettel sa nám po prvej zákrute vybral opačným smerom ,tak som a aj celá rodina začali fandiť Vetelovi, aby svojú stíhaciu jazdu dotiahol do úspešného konca a netrpezlivo som čakal čo sa stane, keď Vettel dostihne Schumiho. Totiž to, Schumi mal týždeň pred poslednou GP jasno, kto bude MS a vtedy označil Vettela. Chvíľu som si myslel, že Schumi si ešte stále niečo potrebuje dokazovať, ale nestalo sa tak a v pravej chvíli sa rozhodol, že nebude už v posledných pretekoch kariéty komplikovať nikomu život. Veď nakonic, za tie triroky sa toho navystrájal už dosť. Toto bolo naozaj sportové gesto, od tohoto nešportového športovca.Toto bol asi najférovejší počin v jeho rozporu plnej kariére Za toto ho chválim!!!-
odin
16:33 07.12.2012 77.240.96.XXXJá ho za to nechválím. A vysvětlím hned proč. Zatímco Vettela, Schumacher pustil bez známek nejmenšího odporu. Kobajašiho, který Vettela stahoval. O pár kol později zlikvidoval typicky po Schumacherovsku.
Buď měl bojovat s každým pilotem, nebo každému rychlejšímu ustoupit.-
ja
16:55 07.12.2012 95.102.221.XXXTak ako som hovori, on nie len že je nešportový, ale aj veľmi nevyspytateľný a preto taký Mika, Kimi, Alonso a ostatní top piloti vedeli a vedia, že tohoto šaša je mať nejlepšie čo najďalej za sebou A z rýchlejšieho Kobiho by nič nemal, keby ho pustil a ešte by aj riskoval Vet. pozíciu, kdež to na Vettelovom úspechu môže aspoň chvýľu parazitovať. . Schumi je ešte aj poriadne vypečený (inteligentný)-
odin
17:18 07.12.2012 77.240.96.XXXjj. Na jednu stranu jsem si říkal, že se tam mohl ještě rok-dva ztrapňovat, aby i ti jeho nejzarytější obdivovatelé pochopili, co obdivovali. Ale na druhou stranu si říkám, že je dobře, když takovíto piloti zmizí z F1 napořád. Schumacher byl vždy intrikář a zůstal jím i v posledním závodě kariéry.-
uzivatel000908
17:59 07.12.2012 109.80.139.XXXpravda at takový intrikáni zmizejí otázka je kdo bude potom závodit
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)