DISKUZE K ČLÁNKU Lauda: Schumacher by měl skončit
Michael Schumacher by se měl zamyslet, jestli už není čas definitivně z formule jedna odejít, doporučuje Niki Lauda. Trojnásobný šampion tak reagoval na Schumacherovy výroky z minulého týdne, kdy Němec tvrdil, že se nesnaží o další titul, jen si závodění užívá.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Lauda: Schumacher by měl skončit
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
anonym
10:12 26.09.2012 94.113.208.XXXco to ten senil žvatlá? Před dvěma měsíci mluvil jinak?Jak Rosberg Schumachera poráží.Vždyť v kvalifikacích má MSC navrch.Závodní rychlost jednoznačně pro Schumachera.
Technické problémy však neovlivní.Lauda je obyčejný kašpárek.Přehlíží detailnější statistiky kvůli jedné blbé nehodě. -
Kristýna
22:00 25.09.2012 86.61.163.XXXJsem fanynka Schumiho od 8 let a viděla jsem ho jednou na závodě v Monze a byl skvělý. Jeho návrat do f1 mě velmi potěšil jen škoda že není jako to bejvávalo ale každý by si měl uvědomit že je tam nejstarší v 43 letech už nemůže podávat výkony jako ostatní jezci kterým je o 10,20 let mín. Ne všichni ale já mám před takovím člověkem jako je on velkou úctu k tomu co dokázal a co nyní dokazuje protože to co člověk musí ustát si asi někdo z nás těžko dokáže představit...A nejdůležitěší je že ho to baví a má to jako zálibu a hodně lidem zlepšuje tento sport! -
Mike17
16:11 21.08.2011 XXXJsem Schumiho fanoušek od jeho začátků, ale musím přiznat že jsem od jeho návratu čekal přece jen o něco málo víc. Zdá se mi, že jsou tu někteří jeho fanoušci trochu zaslepení, ale to samé se dá říct o jeho odpůrcích. Připouštím, že je Nico lepší i v závodech, ale zdá se mi, že je rozdíl menší než loni a zmenšuje se. Těžko taky posuzovat jak je Nico rychlý. Byl by v top týmech o vteřinu rychlejší nebo pomalejší než FA, SV, JB a LH jako jejich kolega? Nejspíš něco mezi.
Nevím, jestli byl MS v Kanadě na mokru nejrychlejší nebo ne. Každopádně mne jeho výkon na mokru potěšil a přál jsem si ,ať nepřestává pršet. Že mu to sedělo víc než sucho neviděl opravdu jen zaslepený.
Myslím si, že pro Mercedes mají větší cenu jeho zkušenosti při vývoji nového vozu, než těch pár bodů. A proto mu za to slušně platí. Aspoň si myslím, že to není banda neschopných magorů, co tomu rozumí míň než zdejší odborníci.
Každopádně byť s panem Laudou v tomto nesouhlasím, respektuju jeho názor. Vždycky mě zarazí, jak tu názor kohokoliv na cokoliv dokáže vzbudit tolik nenávisti, pohrdání a arogance.-
odin
17:05 22.08.2011 XXXTo se vidí málo kdy, aby fanoušek Schumachera měl objektivní názor a dokázal střízlivě zhodnotit jeho učinkování v F1. I když co se týče Kanady, tak Míša za deště kdovíjak rychlý nebyl. Těžil ze svých zkušeností až po dešti, na osychající trati.Ve 46 kole zajel nejrychlejší kolo závodu, když bylo povoleno DRS (za deště zakázáno používat) a pak se vyšvihl až na 2.místo. O nějž v závěru přišel, protože Webber i Button zrychlili ještě mnohem více.
-
-
-
-
hmm
21:21 16.08.2011 XXXDíky za doplnění. 3. titul sice získal až v 84. (v 83. byl až desátý), ale to je jedno. Podstatné je, že napsat o Laudovi "kdyby aspoň z poloviny dokázal to co Schumacher", je hloupost, protože on toho v určitém ohledu dosáhl mnohem víc, přestože má "jenom" tři tituly. On je Ten-který-se-vrátil a to rovnou dvakrát. Jednou během "mrknutí oka" hrobníkovi z lopaty a podruhé do úplně jiné formule 1 a pokaždé získal titul! Takže ať si klidně žvaní - jestli na to má někdo právo, tak v tomhle případě právě on.-
odin
16:03 19.08.2011 XXXŠpatně jsem se vyjádřil:První rok Laudova návratu byl 1982 a titul získal až třetí sezónu 1984.To jen pro úplnost. Jinak naprostý souhlas.Lauda vyjádřil svůj názor, na který jakož to bývalý úspěšný pilot, má právo. A ty jsi to vystihl přesně.I nu lidé, kteří o F1 mají dostatek znalostí, bývají také objektivnější v hodnocení.Ti kteří pouze fandí, bývají slepí a hluší a s objektivitou jsou na štíru.
-
-
Anonymus
13:29 12.08.2011 XXXjde o to panove, ze kdyby nechtel vic, než jen krouzit tak by byl kde Nicko, ano argumentujte si tim, ze na kdyby se nehraje... ja radeji zustanu realistou a budu sledovat vsechno a ne jen podelany konecne poradi ze zavodu a delat experta kdyz vis hovno proc kdo kde skoncil.. jsem rad za situaci v Mercedesu tedy alespon tu, kde jeden jezdi stabilne a jeden jezdi az za limitem a snazi se maximalne az to auto nedovoli, kdyz se podivam na tabulku vidim jen to ze ztraci par bodu presneji 16 na kolegu ale jen 2 na misto za svim kolegou a to je oproti lonsku urcite postup a to bude stacit aby Majkl jel i treti sezonu a urcite to ma v planu.. nejspis vetsinu nesere jeho vykon nebo kde je nebo to kdo ho porazil ale to ze dokazal tolik co on a co vic, ze vydelava a ma vic penez nez kdo kdy z vas vydela a o to hur ze porad ma nechutnej prisun penez :P ... jo zavist je hrozna vlastnost -
uzivatel000397
11:13 12.08.2011 XXXShumi nikdy nebyl můj oblíbenec. V každém případě jej ale respektuji a jsem rád, že zase jezdí. Nakonec, o čem by jsme měli diskutovat, že ano?
Rozhodně je stokrát zajímavější takovýto jezdec, než někdo z týmu, který dostane za závod třeba dvě kola i při plném úsilí. Tedy nechci se těchto jezdců dotýkat, možná by někdo v Mercedesu jezdil na úrovni současného Shumiho. Pro mne osobně je i interní souboj v Mercedesu velmi zajimavý, i když fandím spíše Rosbergovi.
Jen bych ještě dodal, že mi také ty vyjádření Shumiho přijdou dosti podivné a myslím, že by se měl držet přísloví mlčeti zlato. V názorech má pan Lauda hodně pravdy, jen nesouhlasím s jeho radikalismem, ať Shumi jezdí, pokud uzná za vhodné a pokud bude mít na čem.
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)