DISKUZE K ČLÁNKU Vzájemné souboje Red Bullů a McLarenů v Istanbulu - další zajímavá fakta
Týmy se již přesouvají do Montrealu a stále se diskutuje o vzájemné kolizi Red Bullů i soubojů dvou McLarenů krátce po ní. Rozhodl jsem se zmínit pár věcí, které jsou podle mě velmi zajímavé, a o nichž se nepsalo.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Vzájemné souboje Red Bullů a McLarenů v Istanbulu - další zajímavá fakta
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
uzivatel000249
16:46 09.06.2010 XXXto chápam. gombikovi to zdôraznili až po predbiehaniach. ale vyjadrenie McLarenu bolo také, že to malo byť povedané obom, nie ?
akoze, určite som naštvaný, že bolo z toho nebezpečné predbiehanie, ale beriem to tak, že aspoň hamík ukázal, že si nič nenechá ... a gombík zasa ukázal, že má rozum, nie ako fetel/weber ... :) -
uzivatel000249
16:14 09.06.2010 XXXstále v tom nič nevidím. gombikovi nepovedali, že má šetriť palivo, hamíkovi hej ... a čo viac ?
viac sa ale bavím na tom, čo vystrájajú v RB. to je ustavičné zahmlievanie a prekrúcanie faktov ... -
Petr
07:12 09.06.2010 XXXJj, je dobře, že to ukázali. Jsem rád, že se v těch videích objevují i rádia, která nebyla během přenosu.
K tomu McLarenu - bylo to překvapení, co řekli Hamiltonvi.
Jinak to, co jsem napsal nebylo myšleno jako nesouhlas se zveřejněním toho rádia. Chtěl jsem jen upozornit na to, že titulky nikdy nebyly použity, a usoudil z toho, že někdo prostě moc chtěl, aby tohle vyšlo najevo. Tímhle dusno v McLarenu samozřejmě nemohl vytvořit - spíše ovlivnit jejich mediální obraz. -
-
Aclaim
13:09 09.06.2010 XXXAno, to věnovali - ono si to totiž zvýšenou pozornost zasloužilo!!! Nechápu o čem tu diskutujeme - prostě mu řekli něco, co mu říkat neměli - TO JE PROSTÝ FAKT. Bylo to zdokumentované, tak to logicky pustili do světa - to je snad v pořádku ne? Titulky jsou sice "nadstandardní", ale tato situace také nebyla standardní. Jen ať všichni fanoušci vědí, jak to dnes ve Formuli 1 chodí. Právě tohle dělá přenosy atkraktivnější - čím více informací, tím lépe.-
Petr
13:43 09.06.2010 XXXAno, zasloužilo. Hamiltoni řekli něco, co mu říkat neměli, souhlas.
A titulky - proč né, je to dobrá věc, zvláště u zkresleného zvuku rádia. Akorát v historii jsme podobně "nestardardních" (ne-li ještě "nestandardnějších") situací viděli kopu - potom je zajímavé, že se režie vždy obešla bez nich.
-
-
-
Aclaim
21:44 08.06.2010 XXX"Někdo strašně moc chtěl, aby se onen "podraz" na Hamiltona ze strany McLarenu dostal ven."
Vzhledem k tomu, že se to stalo (myslím to, co vidíme na off. videu), by na druhou stranu bylo šlendriánství, kdyby se to v tom videu neobjevilo. Oni mu řekli, že ho nepředjede a on ho předjel - proč k tomu došlo je věc další, ale tohle se prostě stalo. Tak když to mám natočené, tak proč to neukázat - je to jednoznačně atraktivní záležitost. To ještě neznamená, že se někdo snaží vytvořit dusno v McLarenu. To tam bezpochyby měli už před tímto videem. -
_ACE
11:01 08.06.2010 XXXOpět tedy situace, kdy závodní inženýr vzal věci do svých rukou =oD tentokrát "zamlčením" informací. Ale je to jen dobře, být závodním inženýrem nějakého jezdce, asi bych mu taky nechtěl říct aby pustil týmového kolegu před sebe, když vím, že by měl na vítězství. Jen mě trochu mrzí v těchto případech jasně patrná snaha o týmovou režii..=ol
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)
- 1. Závod (19:30)