DISKUZE K ČLÁNKU Christian Horner a jeho prohřešek bude rozhodnut nejpozději ve středu
Podobné zprávy mají bulvární příchuť, nicméně v tomto případě se zdá, že jde o závažnější záležitost než informace ve stylu "jedna paní povídala". Fanoušci F1 se v nejbližších hodinách dozvědí o osudu dlouholetého šéfa závodní stáje Red Bull F1
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Christian Horner a jeho prohřešek bude rozhodnut nejpozději ve středu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
jumpman
19:19 28.02.2024 95.80.230.XXXjá sem neviděl implicitně vyjádřeno, že je nevinný, jen že zůstává ve vedení red bullu a že red bull nedá žádné další informace, jelikož by mohlo dojít k narušení práv jednotlivců. Takže těžko říct, co se stalo, komu se stalo a jak to bylo vyřešené, kromě toho, že horner vyhrál... -
-
Fanda.LH
10:48 01.03.2024 83.240.60.XXXTohle je slovíčkaření... Ve realitě jsou firmy mnohem přísnější, než právě soudy... Kdy soud ctí presumpci neviny, zatímco firma nechce být spojována s negativním PR... Takže pokud to prošlo dle vyšetřování RB, tak pro mě osobně to má mnohem větší váhu, než případný soud... Další věc je, že někdo rozeslal novinářům o co se údajně jednalo... To pak ještě může zlomit Hornerovi vaz, protože to bude ta špína, se kterou se nebude chtít RB spojovat a případně ford...-
jumpman
13:46 01.03.2024 95.80.230.XXXmyslím, že tady to bude ještě zajímavé. Sem teď na bulváru četl, že se Hornerova manželka dostala k těm uniklým snímkům z whatsapp komunikace, zhroutila se a vykřikuje něco o rozvodu.
Další věc je, že pokud by to bylo tak nevinné pro hornera, tak pochybuju, že ta dotyčná to pustí do medií, protože by se jen blamovala a trošku se divím, že to netáhne ke klasickému soudu, protože tady si na rozdíl do tebe myslím, že firma se to spíš snaží ututlat pro udržení svého dobrého jména, než že by měla přísnější šetření než soud - a bude se spíš snažit dotyčnou umlčet finančním vyrovnáním-
Fanda.LH
15:26 01.03.2024 83.240.60.XXXOtázkou je, zda je to pravé a není to nějaká habaďůra... Určitě bych s tebou souhlasil, že firma se to bude snažit ututlat... To platilo před Me Too. Ono se to totiž v době internetu ututlat nedá a když mají oběti odvahu o tom mluvit, tak jim nemáš jak zabránit...
Právě proto je to dnes naopak a nastupuje tzv. Cancel culture, kdy tě hodí přes palubu ve chvíli, kdy příliš mnoho lidí začne nadávat na tvojí adresu, bez ohledu na to jak jsi co myslel nebo nemyslel, co se stalo nebo nestalo...-
jumpman
16:06 01.03.2024 95.80.230.XXXpřed dvěma lety bych s tebou určitě souhlasil, ale teď už ta nálada ve společnosti není v takovém formátu, že se automaticky dotyčný zastřelí ihned v okamžiku, kdy se ozve některá, že ji před padesáti lety bez souhlasu sáhl na koleno. Mám pocit, že se to už zajedlo a je třeba solidních důkazů a lidé již nejsou odsouzení jen na základě nějakého nepodloženého obvinění. A na to podle mě reagují i ty korporáty, kdy je třeba obvinění skutečně prokázat, než se něco koná. A tady, alespoň co jsem pochopil z těch nepříliš věrohodných zdrojů, jde spíš o míru skutečně nevyžádané pozornosti, než že by tam ta pozornost od hornera nebyla...
-
-
-
-
-
-
airwar1939
20:42 08.02.2024 176.74.150.XXXNa sexuální podtext případu, jak píše Bild, já tedy nevěřím, na to je Horner příliš inteligentní. A pokud by to takto bylo, snažil by se to tým spíše urovnat cestou finančního vyrovnání. Takováto reklama není nic o co by tým a značka RB stála. Spíš za tím cítím nějaké intriky a boj o moc v RedBullu. Nebylo by nic divného, kdyby si někteří po smrti Matechitze nechtěli polepšit, a hodit špínu na šéfa je ideální řešení. Dost mě to připomíná boj o moc ve Ferrari před pár lety.-
-
airwar1939
07:41 28.02.2024 176.74.150.XXXA to přesně myslím, obvinit někoho lze, aniž by k něčemu vůbec došlo. Jde jen o to, že si někdo něco špatně vyloží.-
Fanda.LH
09:11 28.02.2024 83.240.60.XXXAle tak to100% nebude... To by se s ní nikdo nebavil... Tady budou existovat fotky, záznamy konverzací atd. atd. Ve finále bych se nedivil, kdyby i vzorky tělních tekutin... I kdyby to nakonec uhrál, že se nejednalo o nic proti zákonného, tak krom toho, že podváděl manželku, tak 100% to bude proti interním pravidlům RB => Nadřízení nesmí chodit s podřízenými... A to mu bude lámat vaz...
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)