DISKUZE K ČLÁNKU Ferrari odhaluje vůz SF-23 a ihned jej prohání Fioranem: "Cílem je titul" + VIDEO
Ferrari dnes v Maranellu slavnostně prezentuje nový monopost SF-23, se kterým by chtělo ukončit dlouhé "sucho" a loňskou nadvládu Red Bullu. Bude mít na to, aby s ním piloti Carlos Sainz a Charles Leclerc poráželi Red Bully a Mercedesy?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ferrari odhaluje vůz SF-23 a ihned jej prohání Fioranem: "Cílem je titul" + VIDEO
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Racek
00:50 15.02.2023 78.80.232.XXXAsi nejsem sám, který obdivuje krásu a šarm tohoto uměleckého výtvoru. No jo, Taliáni... Snad jim to už konečně vyjde. Svět F1 to potřebuje ... a Ferrari je malá firma, která si dělá vše sama. Moc bych jim to přál...
Z hlediska barvy je zelená Astonu ovšem něco úžasného a nepřehlédnutelného. Snad přijdou i výsledky. -
-
-
-
-
Dokugan
16:46 14.02.2023 82.117.137.XXXAž na to, že nevypadá. Bočnice jsou na první pohled kompletně jiné, velikostně jsou skoro poloviční proti loňským, prakticky zmizel horní kryt motoru, airbox nad hlavou téměř ihned přechází v ploutev, nic jiného tam není, což určitě výrazně snižuje těžiště, zkrácení nosu až po druhý plát předního přídla, přestavěný přední zavěšení... -
-
-
-
Fanda.LH
18:33 14.02.2023 83.240.60.XXXKdo počká na výsledky je generál po bitvě...
Každopádně výsledky se předpovědět nedají... Můžeme jen mudrovat... A já mudruju, že jsem čekal RB, protože ten ovládl celou loňskou sezónu... Ferrari prohrálo i s Mercedesem v druhé polovině sezóny... Vydat se cestou Mercedesu je sebevražda, tak jsem čekal cestu RB... Myslím si, že z fotek je vidět dost, že tou se skutečně nevydali a rozvíjí svoje řešení...-
-
Fanda.LH
20:19 14.02.2023 85.160.45.XXXTak jako za mě taky... Když to stačit nebude, tak pro Mercedes jen dobře... Když jo, tak dobře pro F1...
Když už mudruju, pořád si tak spekuluju, že by i Mercedes mohl jít cestou RB... Loni těch problémů měli hodně a hlavně neměli stabilní formu... Není to jen o tom, že nakládám Ferrari a bezmezně věřím Mercedesu...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas