DISKUZE K ČLÁNKU Ricciardo potvrzen u Red Bullu jako třetí jezdec pro sezónu 2023
V dnešních odpoledních hodinách bylo oznámeno, co se stane s Danielem Ricciardem, který po této sezóně končí u McLarenu. Jeho novým působištěm bude tým, který Australan opustil v roce 2018.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ricciardo potvrzen u Red Bullu jako třetí jezdec pro sezónu 2023
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
SergioPÉREZ
20:57 19.11.2022 78.108.157.XXXAlonso v "emocích" taky Hamiltnovi něco řekl Jezdci si to pak v klidu vysvětlí a na pohodu jedou zase dál
-
-
Markklokan
11:01 19.11.2022 85.163.84.XXXJezdit v průměrným týmu ho nemotivuje? A sjíždět simulátor v prvotřídním týmu ho udělá šťastným?
Tak určitě bude čekat na to, až Pérez v afektu nazve Dr.Marka slizkým penzistou a bude na hodinu propuštěn
No já nevim -
-
juras
19:23 18.11.2022 88.103.92.XXXZajímavé...ale podle toho co se psalo to byla varianta o které Ricciardo jednal.
Popravdě aby šel jezdit třeba do Williamsu...to nedává smysl. A v podstatě ani pokračování v nějakém týmu středu pole dost dobře smysl postrádá (vždyť tam McLaren patří...a Ricci v něm ztratil motivaci).
Mohl úplně skončit (ne úplně...třeba jen v F1)...ta pozice kterou má je podle mě taková hra vabank. Zůstane součástí F1, bude testovat (na simulátoru, asi dostane i omezený čas na závodní dráze) a bude čekat.
Na co?
V Brasilii se rozhořel rozkol v Redbullu...Perez se dostal do situace že ač má podepsanou smlouvu může být jeho další kariéra v Redbullu vratká (a že Redbull umí piloty během sezóny bez skrupulí vyměnit). Možná Ricciardo spoléhá na to že Perez se dostává do té samé situace do které se dostal v Redbullu on...kdy nezvládal tlak týmu a protěžování Verstappena.
Mě se to zdá jako asi nejlepší krok který mohl udělat.-
-
-
juras
21:40 18.11.2022 88.103.92.XXXNic nelze brát jako konstantu...nic není černobílý...neříkám že musím mít pravdu...třeba už je Ricciardo "vyhaslej".
Prostě můj subjektivní názor je že ty jeho slabý výkony v McLarenu mají hodně společného se ztrátou motivace.
To že má talent a umí být sakra rychlej se prostě neztratí...není to případ Kubici...kterej je odepsanej...a nic na světě to už nezmění.-
jumpman
09:37 19.11.2022 95.80.230.XXXza mě ricci není vyhaslej, ale zkrátka mu nesedlo auto a ani prostředí. Pokud se dokáže někde restartovat, tak red bull je asi to pravé prostředí - dostane do ruky top auto, alespoň na simulátoru a bude se moct porovnat s mistrem světa, takže uvidí nejen on, ale i red bull, jak na tom v této chvíli je a můžou ho nechat jezdit klidně v alfa tauri. -
Fanda.LH
10:02 19.11.2022 83.240.62.XXXPro mě je těžký dávat Mclarenu za vinu Ricciardovi výsledky... Ricciardo měl skvěle našlápnuto, vypadal skvěle v RB, nakonec i v Renaultu a v Mclarenu to prostě nedal... Nevidím proto objektivní omluvu, možná neměl odcházet z Renaultu, ale když to rozhodnutí udělal, tak těžko hledat chybu jinde...-
jumpman
10:30 19.11.2022 95.80.230.XXXpokud mu to fungovalo v red bullu, fungovalo mu to v renaultu ale v mcl vyhořel, tak ten problém asi nebude jen u ricciho... Tohle je hodně těžké posoudit, dovnitř týmu nikdo nevidí, ale je divné, když se ví, že ricci potřebuje auto silné na brzdách a mcl postaví dva roky auto, které je na brzdách velice slabé...-
Fanda.LH
10:52 19.11.2022 83.240.62.XXXJenomže F1 je hodně o tom, jak se dokážeš přizpůsobit podmínkám... Nemůžeš sednout do auta, který je výsledkem práce stovek lidí a 10-100vek mil dolarů a říct, že s tím nedokážeš jet na 100%... To je bohužel jeho práce a tím, že se do té situace dostal, tak ukázal své slabiny... Sainz a Lando to dokázali, když to nedokáže Ricciardo, tak je třeba zkusit někoho jiného... A pro další týmy je to prostě riziko, když už se přesvědčili, že to někde nezvládl...
A nestavěl bych to tak, že všude jinde je to jiné než u Mcl... Víme jak to nedávali Gasly s Albonem vedle Maxe... Jako to nezvládal Bottas vedle LH atd. atd. -
-
-
-
-
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek