DISKUZE K ČLÁNKU Russell to Hamiltonovi u Mercedesu pěkně ztíží, věří Verstappen
Pilot Red Bullu Max Verstappen se domnívá, že pokud George Russell přestoupí k Mercedesu, tak tam úřadujícímu šampionovi Lewisovi Hamiltonovi na rozdíl od Valtteriho Bottase pěkně zatopí.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Russell to Hamiltonovi u Mercedesu pěkně ztíží, věří Verstappen
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
odin
18:09 03.09.2021 88.103.224.XXXMiku dík za objasnění. Max věří ve vše, co by mu usnadnilo bojovat s ostatními, protože takový komfort, jako má on u RedBullíčků, nemá nikdo v žádném týmu.
Ano máš pravdu v tom, že nikdo neví, jakou výkonnost budou mít auta jednotlivých stájí příští rok. Ale mě by potěšila i změna v tom, že by se pole vyrovnalo a o titul bojovalo více než dva týmy. A kdyby třebas McLaren dominoval na rychlých tratích, Alpina na technických, Red Bull a Mergl byli dobří všude a Ferrari byl černý kůň každého závodu , tak bych se vůbec nezlobil. Prostě, aby měli každý závod reálnou šanci zvítězit piloti širšího jezdeckého pole. To by mi dělalo hodně radosti. Vlastně se musím poohlédnout komu budu v sezóně 2022 a dál fandit-
Pepino60
19:45 04.09.2021 217.197.155.XXXNo s tím komfortem... myslíš, že sýr Lojza ho u Merglu nemá? A navíc takovou podržtašku jou má on za týmového kolegu tu opavdu nemá nikdo jiný.Jinak s tím, že by měl vyhrávat širší oruh jezdců zcela souhlasím. Jistě by to okořenilo celý šampionát.
-
-
-
-
Zix.
12:14 03.09.2021 194.228.79.XXXNa Russella v Mercedesu je zvědavý asi každý, konečně uvidíme jestli je v něm opravdu tak veliký talent a případný nástupce Hamiltona nebo další průměrný jezdec, který bude dělat dvojku a na konci kariéry se vrátí do průměrnýho týmu bez výraznýho úspěchu.
Já sám jsem na to hodně zvědavej, protože ve Williamsu hodněkrát zklamal. Zas ale šanci v Mercedesu využil skvěle a letos konečně 2x bodoval. Je jen škoda, že se v Belgii nezávodilo a neviděli jsme jak by dopadnul kdyby musel závodit a o to pěkný 2.místo bojovat.-
juras
12:37 03.09.2021 88.103.92.XXXJe zajímavý jak moc dělá sebevědomí...řekl bych že v loňském a predlonskem Williamsu se těžko z dlouhodobého pohledu hledala motivace ...jakmile se Williams opravdu zlepšil...rázem se Russell dostal do Q3.
Jinak nadrumernej pilot dokáže vykouzlit rychle kolo v kvalifikaci...ale v závodě s pomalým autem nikdo neudělá nic.
Vzpomínám si na Ayrtona Sennu, s Lotusem sbíral PP, občas dokázal vyhrát...ale jinak koukal na výfuky McLarenu a Williamsů...a taky s tím nic nezmohl. ..dokud mu nedal McLaren špičkové auto.
Podle mě Russell ve Spa na druhý místo v závodě neměl...jedině pokud by celej závod pršelo...i pak si ale myslím že by byl obrovský úspěch první šestka.
Na druhou stranu to vypadá že Williams dělá opravdu pokroky...když se dopředu posouvá i Latifi.
Jistě, stát se může cokoliv...ostatně Bottas u Williamsu na mě dělal mnohem lepší dojem...ovšem do Mercedesu ho nebrali aby jel na titul...Russell už je v jiný pozici.
Kromě toho Hamilton si dělá svými postoji a vyjádřeními nepřátele...a to i ve vlastním týmu.-
Zix.
13:39 03.09.2021 194.228.79.XXXSe vším souhlasím a je to jak píšeš - v kvalifikaci zazáří každý, v závodě to je horší a s horším autem se zmůže prd.
Jen bych moc neporovnával Russella a Bottase ve Williamsu, protože Bottas si vytrpěl pouze 1 rok a taky nic moc nepředvedl. Poté měl vozy se kterými jezdil pravidelně na bodech a v pohodě dal i několik beden. Bez debat pro něj bylo plus, že poráží mazáka Massu a předtím ten 1 rok zkušenějšího a vítěze závodu Maldonada.
Takový Russell si o takových vozech může jen zdát a jak je vidět letos, tak toho aspoň průměrnýho vozu konečně trochu využívá - oba závody zatím sice kvůli mokru, ale to 2. místo v kvalifikaci mluví za vše. Je jen otázka jestli to je pro něj ten průběh "závodu" plus protože by zklamal nebo naopak mínus, kvůli tomu že to nemohl dotáhnout v dobrý výsledek. Navíc Russell má kolegy který musí porážet, pokud chce dál. Kubica měl mnoho let pauzu a Latifi tam je jen díky penězům. Bottas v tomhle jedině překvapoval, protože porážel mazáka který hodně let předtím jezdil za Ferrari a dokonce hodně reálně bojoval o titul.-
juras
16:38 03.09.2021 88.103.92.XXXTo jsem asi špatně formuloval...myslel jsem že Bottas na mě dělal lepší dojem...než na mě dělá v Mercedesu...a je to tím že u Williamsu byl plně podporovány ...zatímco v Mercedesu plní roli druhého pilota.
V tom je velký rozdíl...já taky Bottase neodsuzuju...jen konstatuju...na Hamiltona nemá...ale je to zkreslené tím že tým to po něm nechce...a pokud se někdo chce prosadit za takové situace musí podstoupit tvrdý souboj uvnitř týmu...jako to udělal Nico Rosberg...ovšem nutno dodat že bez svolení týmu nic takového nezmůže nikdo.
-
-
-
-
-
-
HellHogr
10:28 03.09.2021 86.49.253.XXXTohle je spíš zbožné přání Verstappena, aby to měl Ham těžší. VB není vůbec špatnej pilot jak se prezentuej a často to vypadá, je taky potřeba přidat to, že prostě neměl nikdy dovolené s Hamem bojovat, uklizovanej z cesty a nakonec i Mercedes mu dělal chyby viz letos Monako atd. -
-
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota