DISKUZE K ČLÁNKU Russell míří k Mercedesu. Skončí Räikkönen i Giovinazzi, místo má získat De Vries i Albon
K zajímavým změnám má dle zákulisních informací dojít v jezdeckém složení Alfy Romeo, Mercedesu i Williamsu. Klíčem je přestup Georgea Russella, který mají Stříbrné šípy brzy potvrdit. Někteří piloti v F1 skončí, jiným se naopak naskytne další příležitost.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Russell míří k Mercedesu. Skončí Räikkönen i Giovinazzi, místo má získat De Vries i Albon
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Jindrich K.
(Hlasovali 5 lidé)
01.09.2021 10:55
Nejhorší nebo nejlepší, kdyby Alonsa rozdrtil v… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
juras
09:22 02.09.2021 88.103.92.XXXKimi skončil...ani se mu nedivím...s AR to jde z kopce...po zlepšení Williamsu je to předposlední tým...a bez vidiny zlepšení.
Jinde Kimi místo už nenajde... takže adie Kimi...pro mě jeden z nejoblíbenějších pilotů.
PS: Rekord v počtu startů už koneckonců má... -
Zix.
09:10 02.09.2021 194.228.79.XXXZajímavý spekulace a uvidíme co vše se postupně potvrdí, tak či tak pár hodin po zveřejnění článků o tom už Kimi oficiálně oznámil konec kariéry.
Pokud by se vše vyplnilo, tak mě jen zaujímá že Ferrari, Mercedes i Red Bull někam nacpal pilota. Jediný Alpine který má první 2 jezdce v pořadí Formule 2 ne.
Navíc je trochu škoda, že De Vries bude nejspíš jedinej nováček. Pokud se teda stane vše, tak je v článku.
Co se týče výměny v Mercedesu, tak mě vždy jedině potěší když skončí pilot který je jasná týmová dvojka a přijde místo něj nadějnej mladík. -
-
airwar1939
21:12 01.09.2021 89.24.42.XXXNa jednu stranu mě bude taky chybět, ale v Sauberu to poslední dva roky bylo dost trápení, a život nabízí mnoho skvělých možnosti jak si ho užít. Tak ať si to užije.
-
-
-
-
-
-
-
-
juras
09:27 02.09.2021 88.103.92.XXXPromiň, článek hledat nebudu...ale skutečně si pamatuju že bylo oznámeno prodloužení smlouvy mezi AR a Sauberem.
Ona AR není typický b-éčko Ferrari...spíš tam má Ferrari částečný vliv...podobné jako v Haasu.
Mercedes má zas podobný vliv na AM...a Redbull má AT.
Ovšem typický B tým nemůže být ani kvůli pravidlům.
-
-
-
-
Zix.
09:36 02.09.2021 194.228.79.XXXPůsobí to trochu směšně, ale jak je vidět tak Alfa Romeo je pořád jenom jméno týmu a jinak je to pořád Sauber, který si dělá co chce.
Co se týče jména, tak jsem četl že prodloužili smlouvu o 3 roky. Stačí do googlu zadat - "Alfa Romeo v F1 zůstane, sama si zbolí oba své jezdce" a vyjede článek od konkurence.
Podle mě je to navíc pro tu jméno jedině plus, že nebudou braný jako Béčko Ferrari a tak trochu se odtrhnou. Né že by tahle poteciální změna byla výrazně jiná, ale určitě si nenechají tolik diktovat a motor Mercedesu je momentálně lepší.
Ferrari stejně má náhradu v Haasu.
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-