DISKUZE K ČLÁNKU Binotto vzhlíží k Leclercovi. Může být lídr jako Schumacher, říká
Charles Leclerc má u Ferrari dlouhodobou smlouvu. Scuderia se kolem něj pokusí postavit vítězný tým srovnatelný s tím, který měl kolem sebe na začátku tisíciletí Michael Schumacher.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Binotto vzhlíží k Leclercovi. Může být lídr jako Schumacher, říká
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
jon
21:18 09.12.2020 90.176.154.XXXJeště větší blbec, než jsme doufali.
Jedna věc je silný pilot, který umí vyburcovat inženýry. Druhá věc je neméně schopný manažer v čele stáje. Třeba takový, jako byl Ross Brawn, který pozvedl Ferrari, stejně jako později Mercedes. Být v obou těchto případech u kormidla Binotto, tak má dnes 7 titulů Mika a Lewis by byl rád za ten jeden z McLarenu. -
-
Mansell_fan
21:04 09.12.2020 37.188.143.XXXPodobné PR kecy jsem slyšel od hlavounů Ferrari když přicházel Vettel a před tím když přicházel Alonso
-
-
-
-
-
jumpman
17:19 10.12.2020 178.255.168.XXXnechybí, pleteš si inteligenci s bojácností. Kdyby mu chyběla dravost, tak se nežene do předjíždění bottase a podobných případů najdeš spoustu. Jenom on má ten manévr připravený a promyšlený, tak nepřitahuje tolik pozornosti protože nelítá tolik karbonu jako např. od leclerka-
Ferda
17:52 10.12.2020 46.47.176.XXXNemyslím jezdecké umění a to že jezdí nenápadně, ale rychle je pouze jeho plus. Jensona si taky nikdo moc nevšímal až do chvíle než někoho dohnal, předjel a ujel.
Spíše jsem měl na mysli, že se nijak neprojevoval ani když na něm bylo pácháno příkoří. Z jiného pohledu ale musím uznat, že mi dost vyrazil dech když byl oznámen jako jezdec Ferrari.
Já bych se jednoznačně rozhodl pro Ricciho, když mu končí smlouva, ale to už je jiný příběh.
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-