DISKUZE K ČLÁNKU Nezapomenutelné závody, díl 3.: Lewis Hamilton
Seriál Nezapomenutelné závody pokračuje šampionem z roku 2008, Lewisem Hamiltonem, který má letos s Mercedesem slibně našlápnuto k zisku svého druhého titulu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Nezapomenutelné závody, díl 3.: Lewis Hamilton
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
TLA4ENKA
15:14 01.06.2014 85.71.177.XXXKimi vs. novináři - závody Vim, že je to trochu hodně mimo, ale doporučuju: [odkaz na stránku]
a
https://www.youtube.com/watch?v=DQE56YCCg9Q
Kimi závodí proti novinářům na motokárách -
-
-
rock
12:19 01.06.2014 46.33.96.XXXKiksy a světlé chvilky patří k sobě a definují pilota. Třeba by neměl takový zabijácký instinkt, kdyby měl už zamlada chladnější hlavu a zůstal by těsně pod vrcholem, kdo ví...
Já vypíchl jenom situaci, která do "nezapomenutelných" rozhodně patří, vybočuje nad běžný rámec a navíc je coby třešínkou na dortu zakončená Kimiho gestem směr semafor
-
-
-
lukysnupy
12:56 31.05.2014 176.107.123.XXXVelká Cena Německa (Nürburgring) 2011 V souvislosti s Lewisem bych rád vyzdvihl i jeho výkon na Nürbrugringu 2011. Na okruhu na kterém se mu vždy nedařilo zajel naprosto famózní kolo v kvalifikaci. A závod i přesto, že neměl žádnou výkonností převahu, s přehledem kontroloval. Třikrát získal přímo na trati zpět první místo (2x z toho v druhé zatáčce po výjezdu Alonsa a Webbera z boxů), během závodu přemýšlel, tlačil kdy bylo třeba tlačit, šetřil kdy bylo třeba šetřit a tak nedal nikomu šanci.
Pro mě rozhodně jedno z nejlepších Lewisovo vítězství, ukázal, že umí jezdit chytře a s rozumem. -
dlhy
11:47 31.05.2014 177.37.12.XXXwau viem ze tento pretek nepatri do F1, ale ak sa bavime o Lewisovi, najatraktivnejsi vykon pre divaka podla mna podal v turecku 2006 este v GP2. zostrih je na jutub, ale odporucam stiahnut cely zavod, stoji to za to. moze byt kritizovany za nevyrovnanost, spravanie mimo trate, atd... ale..ma srdce pretekara a je to stale vidiet-
rock
10:45 01.06.2014 46.33.96.XXXTen výkon, co tam předvedl, byl monstrózní. Kdybych nevěděl, že v GP2 by všichni měli mít stejné auto, nevěřil bych tomu...
Ale rejpnout si musím: jak je pro Hamiltona příznačné, nezanedbatelná část námahy, kterou tam odvedl, byla jen napravováním jeho vlastní nevynucené chyby...
-
-
alfred
11:13 31.05.2014 85.237.224.XXXJednoznačně asi těžko. I fanda Hamiltona jako já si vzpomene spíš na Brazílii 2008 i když to třeba v jeho podání nebyl závod se kterým se může zrovna chlubit.
Z loňska se mi líbilo v jeho podání Maďarsko...ani na tak proto že ten závod vyhrál, ale hlavně způsob jak vyhrál.
Hamilton ať je jaký chce, ale takový výkon (třeba i loňská kvalda v Silverstone byla taky "něco") Rosberg předvede jen stěží i když letos potvrzuje že na Hamiltona neztrácí tolik, kolik jsem předpokládal.
Ono je v F1 hodně dobrých jezdců, ale u málokdo předvede něco takového u čeho by fanda kteréhokoliv jezdce bez přehánění zůstal čumět s hubou otevřenou jak vrata od stodoly. Ovšem někdy mám pocit že kde mu bylo naděleno zhůry, tak mu zase jinde chybí.-
Fanda.LH
12:21 31.05.2014 213.195.228.XXXJednoznačně tečka... Měl více skvělých závodů, ale tenhle...
Pro neznalé tobě podobné...
[odkaz na stránku]
-
alfred
12:47 31.05.2014 85.237.224.XXXNevím co chceš dokázat výsledkovou listinu. Na ten závod si prostě nepamatujia není to neznalostí, za posledních 25 let jsem neviděl v přímém přenosu snad 5, nebo 6 závodů.
Pro tebe nezapomenutelný je, já si na něj nebýt zmínky v článku ani nevzpoměl. Nebo si ho musím pamatovat jen proto, že pro tebe nezapomenutelný je? Stále jsem přesvědčený, že drtivá většina fanoušků si vzpomene dřív na jiný závod. Ovšem nijak to nevylučuje, že je pro tebe nezapomenutelný, nikoliv však pro jiné fanoušky a hlavně ne jednoznačně. -
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)