DISKUZE K ČLÁNKU V druhém tréninku nenašel soupeře Vettel, další vůz zničil Verstappen
Odpolední volný trénink se stal kořistí čtyřnásobného mistra světa v barvách Ferrari, v jehož stopách skončil největší favorit a miláček domácích ochozů. Problémy bude mít Max Verstappen, jehož působení na trati skončilo po necelých dvou kolech.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: V druhém tréninku nenašel soupeře Vettel, další vůz zničil Verstappen
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Pepan
20:21 06.07.2018 89.24.157.XXXBudete celý večer řešit palce? Na to, jak většina tvrdí, že ji to nezajímá, je ta diskuse až moc rozvláčná. Všimli jste si, jak je vyrovnaná dvojice u FI. Teď je otázka, zda je Peréz tak slabý, nebo Ocon tak dobrý, kdy po roce je mu více než vyrovnaným soupeřem.-
-
-
Petr Hloušek
22:01 06.07.2018 194.79.55.XXXdle mého je Perez o kousek lepší, ale také nevyrovnanější
-
-
spinelesssheep
18:34 06.07.2018 85.70.184.XXXJinak si myslí, že by se to rušit nemělo ty +/-. V dnešní době, kdy je nejdůležitější dobře využitý volný čas ho dotyčný dobrovolně ztrácí obcházením diskuzí a klikáním mínusů. Čím víc tady bude příspěvků tím víc bude mít práce a tím víc ztratí pojem o realitě (jako že už ho dávno ztratil) a to je pro něj už teď největší trest...jen tak dál, hůř promrhaný život si nedokážu představit :D...
...přitom na PC se dají dělat zajímavější věci nebo hrát lepší hry než "palcování" a dokonce se u nich parádně zdokonalovat například v Angličtině, ale co už no...-
-
-
-
spinelesssheep
18:59 06.07.2018 85.70.184.XXXTak tak, šetří nám práci, spravedlivě to tady rozdá, Bulhar jeden.-
-
spinelesssheep
19:05 06.07.2018 85.70.184.XXXOn na ní nekouká, to je jednoduchý.
Jo a přidal jsem ti pár mínusů.
-
-
-
-
-
-
Mike17
19:23 06.07.2018 217.31.62.XXXŽe vás ty mínusy tak žerou. Když napíšu nějaký názor, už vím kdo s ním bude souhlasit a kdo ne. A je mi u zádele, jestli mi dá několik lidí mínus, nebo to udělá jeden člověk víckrát. Naopak bych řekl, že by to hodnocení mělo smysl, kdyby ho používala většina diskutérů. Pak by mělo nějaký smysl hodnotit, jestli příspěvek ladí s většinou, či nikoliv. Jste v podstatě sami proti sobě, že to nepoužíváte. Takový jedinec by ztratil s těmi 2-3-mi hlasy navíc vliv na hodnocení.
Pokud jde o čas, je otázka jestli jsi ztratil víc času ty touto kritikou, nebo on palcováním.
A aby bylo jasno, v této diskusi jsem použil jedno mínus Hellhogrovi.-
spinelesssheep
19:34 06.07.2018 85.70.184.XXXJe vidět, že vůbec nevíš co je on zač. Já jsem touhle kritikou rozhodně víc času neztratil, když se on musí 10x přelogovat a naklikat všem mínusy a takhle to dělá všude a celý jeho nuzný život.
Pochopitelně ty musíš být zase v opozici, tobě tohle chování nejspíš tady vyhovuje, ale já fakt nebudu používat plusy, když mi tu jeden psychopat nakliká z 10ti svých učtů 10 mínusů, to snad dá rozum...
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)