DISKUZE K ČLÁNKU Hamiltonovi vybouchl motor, Rosberg to schytal v první zatáčce, v Malajsii vítězí Ricciardo!
VC MALAJSIE - ZÁVOD; Jak Red Bull k vítězství přišel?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Hamiltonovi vybouchl motor, Rosberg to schytal v první zatáčce, v Malajsii vítězí Ricciardo!
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
skejpa
12:59 02.10.2016 89.102.220.XXXV televizi vubec nerozebirali to predjeti Verstapena na Kimiho nazacatku. Perez a Kimi meli dojem, ze to bylo jeste v dobe VSC ale ocividne nebylo. Neni nekde video nebo rozbor, co udelal Kimi spatne ?
Jinak tedy 10sec pro Rosberga za ten naraz do Kimiho, to mi prislo malo. Kimi mel lehce tuklou podlahu, byl za Rosbergem a vlastne nebyla moc sance se udrzet do 10 vterin...
Jinak smula pro Hamiltona a klika pro Ricciarda, kteremu jsem to pral mnohem vic nez Verstapenovi. -
Situs
11:27 02.10.2016 85.70.164.XXXDobrej závod to byl. Ricci parádně, Verstappen stejně tak, Ham opravdu smůla, Rosberg velké štěstí v neštěstí, Bottas dobrý, dost možná jim pomohlo snížení tlaků v pneu (podle mě ten čachrující tým s tlakem byl Williams a po změně metodiky jeho měření dost propadli, teď po snížení tlaků od Pirelli zas ožívaj, a taky ten novej odborník na pneu), Massa smůla, Alonso vynikající závod, lepší se ten McLaren a dělaj mi radost. Japonsko bude také dpbré počítám . V každém případě Ham to bude mít těžký, uvidíme zda to dokáže hodit za hlavu a jít dál.-
-
-
Martin Z.
16:06 02.10.2016 185.14.233.XXXPříspěvek byl smazán na základě porušení podmínek diskuze.
-
-
-
-
Duncan66
11:12 02.10.2016 89.29.32.XXXJinak tomu Riciardovi to snad nejde ani neprat. At uz kvuli vyvoji sezony, kdy prisel o dve vitezstvi, ale hlavne kvuli te jeho radosti a taky diky tomu jak on zustaval optimistou a veril ze to prijde.
Narozdil od PR kecu celeho Ferrarri, ktere nas krmilo celou sezonu, jak jenom neukazali potencial a jak porad neni konec sezony a boj o tituly neni rozhodnuty a jak maji v planu do nej zasahnout a zacit vyhravat a pritom jsou horsi a horsi, zatimco RB jde porad evidentne nahoru. -
jako
11:11 02.10.2016 185.51.248.XXXLewis vazne smula...Ale Ricimu jsme to pral...RB vybornej ,oba jezdci,i kdyz u maxe vrha trosku stin na jeho vykon,zas incident v prvni zatacce...Ros super jizda,dokazal se dostat z konce rostu na podium..skoda ze kimi neudrzel tech deset vterin..ale mercedes je jinde,a asi mu i odchazeli pneu..Vybornej byl Alonso...jeho starty a prvni kola,v tom asi nema konkurenci...strategie mu vysla dokonale,mel i stesti na ten posledni VSC,narozdil od Jensona ,kteremu spise uskodil..ale i tak dobry vykon obou McLarenu,hlavne ze vydrzela technika..A Japonsku by zas meli byt vyronani s FI a Williamsem... -
Duncan66
11:09 02.10.2016 89.29.32.XXXJe za start vysetrovan pouze Vettel pochopil jsem to spravne? Je nejakym zpusobem spoluvinik i Verstappen, nebo to jednoduse Seb prehnal do prvni zatacky a sestrlil Nica ciste vlastni vinou? Z ani jednoho zaberu behem zavodu nebylo videt, jaka byla skutecne role Maxe v te kolizi.-
airwar1939
11:25 02.10.2016 176.74.128.XXXJá osobně tam vidím pozdní brždění u Seba a to že ho to v první zatáčce trochu vyneslo... zde je vina jasně na Sebově straně, Max je bez viny.
-
-
tom11
10:48 02.10.2016 193.86.205.XXXmoc pěknej závod. za mě + pro oba McL, Palmer taky pěkně, Nico si po chybě v první zatáčce užil předjíždění a bylo vidět, o kolik je mercedes jinde, než většina pole. gratulace RB - bezchybný závod, perfektně takticky zvládnutý. Lewis má prostě smolíka, zklamání opět u Willíků z Massova výsledku, i když po potížích na startu docela obstál. závěr už tolik vzrušení nepřinesl, odstupy byly dost velké na to, aby se něco stalo. i když Alonso pěkně stahoval....-
MrWashek
11:14 02.10.2016 89.24.200.XXXNico po chybě - čí? :) Z mého pohledu udělal Nico chybu v tom, že tam nechal místo a jel do první zatáčky až moc ohleduplně. Seb ho sestřelil, neměl šanci se mu vyhnout.
Jinak Daniel předvedl super bitvu s Maxem, zasloužené vítězství. A opět nechápu komentátory na Sky, spekulace o týmové režii, když Daniel dostal nové softy a Max dostal sjeté softy, že Max na to netlačí protože mu to tým nakázal, aby odčinili Monako a Barcelonu... To protěžování Maxe mě už začíná vadit. Jen mu to ubližuje. Toť můj názor.-
Duncan66
11:21 02.10.2016 89.29.32.XXXnjn, je treba hleda senzaci za kazdou cenu. Max prece v kvalde ty softy vyplytval, bylo to urcite na jeho rozhodnuti ci jeho inzenyrovi, urcite to nedostal direktivou od Hornera. A tezko tusili, kolikrat bude virtualni SC, takze ani s tolika zastavkami nepocitali. Naopak u me RB palec nahoru, ze je nechal bojovat, ikdyz v tu chvili musel mit Horner a jeho parta pekne stazene pulky, kdyz tam jeli do zatacek bok po boku. Riciardo to ustal a respekt pred Maxem, ze zachoval cistou hlavu a neudelal zadny zoufaly pokus podobne jako kdyz to Nico pustil do Kimi a dej se vule bozi.
-
-
Duncan66
11:24 02.10.2016 89.29.32.XXXJo, konecne uz neni Mcl jen "sitting duck" a taky nekoho dokaze predjet a jinym slusne odolavat. Do boje o 4. misto v PK se nezapoji na 99,9% jak jsem predpokladal a byl prekvapen zdejsi anketou, kde si snad 60% lidi myslelo, ze Mcl bude na konci sezony 4., ale uz to neni jen o tom, ze se nejakym zpusobem dostanou dopredu a pak uz se jen ceka, kolik aut je bez problemu predjede a zda z toho budou body.
-
Aktuálně
Nadcházející závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
- 1. Trénink (15:30 - 16:30)
- Kvalifikace (19:00)
-
Sobota
- 2. Trénink (15:30 - 16:30)