DISKUZE K ČLÁNKU Hamilton vítězí v Kanadě a vede šamiponát
KANADA - ZÁVOD; Lewis Hamilton si vybojoval vítězství na trati, zatímco Alonso s Vettelem taktizovali a nahráli tím Grosjeanovi a Pérezovi.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Hamilton vítězí v Kanadě a vede šamiponát
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel001040
(Hlasovalo 20 lidí)
10.06.2012 21:56
Skvelej napinavej zavod se zaslouzenym vitezem!!… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
hixaxon
23:36 10.06.2012 89.177.88.XXXkrasny zavod, ale.. Hezký závod s pro mě špatným komentátorem. Škoda kimiho, ale aspoň GRO dojel hezky .
Btw, co si myslíte o komentáři p. Richtra Vy? Osobně jsem sledoval Novu, ale poslouchal Sky Sports, což je trochu schizofrenní (hlas jsem tak měl zpožděn o několik sekund za obrazem :) ). -
uzivatel001087
22:03 10.06.2012 91.127.171.XXXParada Hamiltom krasna jazda a pekny suboj mojich dvoch oblubencov na konci ked sa este Alonso snazil z poslednych sil ubranit Alonsovi a Vettelovi nevysla strategia. Perez rychli a zaroven velmi setrny k pneumatikam. Rosberg ma dnes tiez prekvapil svojou bojovnostou
Schumacher opat smola. Zaseknute DRS. Mercedes za Sumiho To uz naozaj vyzera na sabotaz nie na smolu i ked na tu sabotaz neverim. Podla mna mal nieco s DRS uz skor lebo posledny sektor mal vzdy pomalsi ako Kobi aj ked isiel za Kobim len pol sekundy takze mal mat otovrene DRS a urcite mal by bol rychlejsi. Uvidme co povedia. -
erdedy
22:01 10.06.2012 95.103.186.XXXGratulujem!!!!! "Konecne" HAM vyhral, toto sa cakalo! Jeho "pani" dala na javo, ze bude mat pokoj (teda aspon do Valencie)!
Jak sa vravi - Aj vlk je syty aj koza zostala cela. Cakal som väcsiu rychlost RAI ale asi ma "fakt" problem... (s riadenim?). Bohuzial. Tesi ma ale "tretie miesto v pohari konstrukterov.
Uplne ma sklamal RedBull. Na druhej strane "prstikove" vitazstvo, to by me tu mali zajtra Helmutove "prdy " o... Kaslat na to!
Grosjean nenormalne!!! Ked nekoliduje, je super!
P.S.: Este tak 4-5kol a asi by ohrozoval aj HAMa(?)
Jednoduche - posunut strategiu o tych par kol a bude to v "cajku".
A inak - tato sezona ma (konecne) hodne bavi!!! Cez to vsetko, te nevyhrava "moj favorit"! Dakujem - Pirelli!!!!-
-
skejpa
22:04 10.06.2012 89.103.81.XXXKimi nebyl moc pomalej ale měl trochu pech, že se před něj vždycky někdo zařadil, když byl rozjetej. Vem si, že perez byl jen na pár kol rychlejší aby mu trochu poujel a pak už zase jezdili stejně a jak skončili daleko. Nehledě na to, že kdyby Rosberg Kimiho nezbrzdil v kole, kdy jel Perez do boxu, klidně mohl být Checco za Kimim. Ale to je všechno jen kdyby. Podle mě to stejně není tak zlý :-)-
erdedy
22:15 10.06.2012 195.91.55.XXXJak povedal Permane - neni to zle ale nie perfektne... Ale som spokojny!
Ja uz som tak "mimo", ze sledujem Kimiho (ako lidra teamu), ze som si "viac-menej" ank poriadne "nevsimol" Romainove skvele druhe miesto...(?)
Sale cakal som vyssiu rychlost v DRS a lahsie predbiehanie. Bolo to proste na moj vkus az moc "tazke"... Asi som "prijal komercny produkt DRS"...
Ale neva GRO je king!-
skejpa
22:25 10.06.2012 89.103.81.XXXJá sleduju na Live timingu v telefonu kimiho a jeho okolí a občas ten zbytek. Každopádně se taky občas přistihnu, že třeba po prvních pěti kolech vlastně nevím, kdo vede :D Ale většinou se pak zorientuju a jelikož live timing ukazuje rychlosti v jednotlivych sektorech, poznas, kdy se nekdo k nekomu zacne priblizovat, takze ten konec grosjeana sem si hlidal :-) Ale rozumim ti :-)-
erdedy
23:00 10.06.2012 195.91.55.XXXTak live timing uz nesledujem (ked niesom doma alebo v praci)...Bernie chce "moc" penez, za tu "appku". Jako - nemam (v podstate) problem ("su prostě "milionář" ) ale nemam rad "chamtivost" oproti "lakomosti"... chcem peiste "fer-hru"... (?) proste primeranu cenu!
Ale Lotus "dnes ano"!!! Ale uz vyrieste tie problemy s Kimiho riadenim!-
-
skejpa
07:17 11.06.2012 89.103.81.XXXJestli máš android tak není problém si tu vydřidušskou aplikaci sehnat... no prostě si ji nekoupit a přesto používat :-D (malá nápověda pro google: F1 Live timing 2012 apk)
Něco jsem ochoten si koupit ale 600,- ? Se zbláznili... :-D Nadruhou stranu je to super aplikace takže jsem to vyřešil trochu pirátsky :-)-
erdedy
09:42 11.06.2012 195.80.165.XXXMam "ajfon" a dalo by sa mozno aj... ale kvoli jednej appke sa mi ho "nechce" JB.
Ta cena by ma nesr.la, keby to bolo na xyz rokov/prip. "nafurt"* . Ale kupovat to s tym, ze za rok/dva si "pani" zmyslia dalsich 20-30? €, to uz je nezmysel... Za appku, ktoru vyuzivam na 10% (fakt mi staci len LiveTiming, tie gps/pozicie, komentare atdatd. ma vobec nezaujimaju...)
* "nafurt" - aj keby bol nejaky "servisny udrziavaci poplatok", dajme tomu 5€ rocne (nieco na sposob navigacii, kde si potom prikupujes len "cerstve mapy"), tak by som to bral.
(ad. - "servisny polatok" ---> co mi to len pripomína...)
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
Lewis HAMILTON - 2. Trénink (9:00 - 10:00)
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
dní | hod | min | sek