DISKUZE K ČLÁNKU První vítězství bere McLaren a Button!
AUSTRÁLIE - ZÁVOD; Button rozhodl o vítězství na startu. McLaren zahájil sezónu lépe než Red Bull, který je však lepší než se zdálo v kvalifikaci.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: První vítězství bere McLaren a Button!
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel000549
(Hlasovalo 6 lidí)
19.03.2012 16:05
Velmi těžké téma. Ale souhlasím s tím, co bylo… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
hmmm
11:31 20.03.2012 XXXNěkde jsem zahlédl hezký systém, kdy se příspěvek, který dostane hodně mínusů, automaticky skryje a místo něj se zobrazí hláška, že byl příspěvek zabalen pro velký počet negativních hodnocení. Rozbalit a přečíst si ho pak mohou, tuším, jen registrovaní.
Na bláboly pak není třeba reagovat jinak než kliknutím na mínus a když provokatéři své dílo nevidí a nikdo na ně nereaguje, většina to brzy vzdá. -
-
-
uzivatel000549
16:05 19.03.2012 XXXVelmi těžké téma. Ale souhlasím s tím, co bylo řečeno. V diskuzích se tu leckdy objeví velmi zajímavá informace ať už od Petra nebo od kohokoli jiného a je to jenom dobře. Já sám formuli sleduji od svých desíti let, tedy tenhle rok jsem započal svou desátou sezónu a tento web prakticky kopíruje moje sledování formule a čtu ho skoro od jeho začátku. Do diskuzí jsem se opravdu po dlouhou dobu nezapojoval, jelikož jsem si vždy říkal "myslím, že tomu nerozumím pořád toliko, abych se mohl zapojit", ovšem hodně jedinců to vidí asi přesně naopak. Tudíž pak dochází k méně kvalitním komentářům.
Ale v neposlední řadě je důležité uvědomit si, že diskuzi tvoříme hlavně my čtenáři a proto, když budeme ignorovat "neinteligentní" komentáře, tak sem přestanou dotyční psát. -
Petr
12:26 19.03.2012 XXXCtenost a lidi neustale pribyva, s tim take kvalitni i mene kvalitni komentare, ja se jiz tolik nezapojuji (obcas nekomu slusnemu/registrovanemu odpovim).
Tipy pro zlepseni diskuse vitame, zvlaste nyni, kdyz pripravujeme velkou zmenu. Uzamknout registraci k jedne IP adrese by jiste slo, ale spousta lidi je vyuziva mobily (se zmenou lokace se meni IP adresa), popr. pouziva jiny pocitac doma a v praci, tim bys je vyradil. -
-
woboss
23:40 19.03.2012 XXXNo pochybuju ze by bylo tolik pripadu, ze se nekdo bude registrovat v kafecku a to jeste ze by jich bylo vic je prece rok 2012 ale dobre, tak ne na IP ale na telefoni cislo. po registraci odesle servr na registrovane tel. cislo sms s kodem a pri prvnim loginu zadas kod a jedeme. To bude asi jedina schudna cesta. Validnich emaily mam jen ja osobne 4... Pokud prijdes s tim, ze nekdo nema telefon.... Tak je hodne pravdepodobny ze nema ani internet a do kafecka chodi na dort
Nemyslim to spatne, ale udelat registraci na kdo zasilanej na mobil by mohlo v klidu fungovat. Fungujou takle i nektery ankety.
-
-
-
woboss
12:21 19.03.2012 XXXKdyz pominu to, ze vsechno je dilem bozim tak sem si samozrejme nemyslel, ze to tu dela jeden clovek ale v pohode, jen si delam srandu.
Nechci aby se mazali negativni komenty vuci McL, to vubec ne. Jen rikam, ze je lepsich pet tvejch komentu o necem nez 130 o nicem.
Nemyslim si, ze to potrebuje zlepsit, drzite tu uroven. Ale nepochybne je tu vic a vic lidi. A bude pribivat i diskutujicich. Myslim ze uzamknout registraci a k jedne IP adrese umoznit jeden nick by bylo reseni :) tim ale nechci rict, ze to je ted potreba
-
-
-
woboss
10:53 19.03.2012 XXXDik ze me mas za blbce ten objev sem samozrejme ucinil uz drive Jen se mi proste zda, ze tech jmen pribylo a nebo se vice rozepsali mene znama jmena nebo sem si jen nevsimal Kazdopadne je to dobre.
a k ty diskuzi, ctu si tu diskuze hlavne proto, protze at ty nebo par jinejch, vypadate ze tomu rozumite a umite vysvetlit nebo objasnit urcity veci nebo zajimavosti.
To jakej ma checo a jeho schyzofreni kamaradi nazor na McL (Lewise) me nezajima. Natoz pak pod kazdym clankem.
To ze se do diskuzi nezapojuju neznamena ze je nectu
Zkratka 25 zajimavejch komentaru lepsich nez 130 od haters...
Budu ti verit, ze to ukocirujes
-
-
-
-
Kapor
09:16 19.03.2012 XXXChybička se vloudila, Huklemberk nejazdí na Williamse, ale na Sahara Force India. Výborne Mclareny, čakal som double ! Vivat Koby a Kimi, bolo to vynikajúce ! Bol to vydarený závod od jazdcov a hamba pre usporiadateľov ! Aby išli pol kola monoposty za žeriavom po trati, nad tým snáď zastane aj rozum stáť, lebo také niečo neuvidíme ani v Brne pri iných seriách. Fednandovi som predpovedal bojovať o 5. miesto, čo sa úplne naplnilo a Ferrari čaká ešte dlhá cesta a Mercedes bol úplne z formy.
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
Lewis HAMILTON - 2. Trénink (9:00 - 10:00)
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
dní | hod | min | sek