DISKUZE K ČLÁNKU Fernando Alonso a Ferrari konečně vítězí!
VELKÁ BRITÁNIE - ZÁVOD; Zajímavý závod s dramatickým koncem a několika chybami mechaniků proměnil ve vítězství vynikající Fernando Alonso. Hamilton musel šetřit benzín, Red Bull přistoupil k týmové režii.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Fernando Alonso a Ferrari konečně vítězí!
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel000756
(Hlasovalo 9 lidí)
10.07.2011 17:13
Dost mě překvapila Alonsova rychlost ve druhé… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
g0dlike
20:20 10.07.2011 XXX"jsme proti týmové režii...bla bla bla...naši oba piloti mohou mezi sebou bojovat...bla bla bla" a to tvrdili v době, kdy o titul bojoval jak Mark tak Vettel. V letošní sezóně, kdy mají neskutečnej náskok, bylo ono hlášení v radiu zbytečný. Mark by do toho stejně nešel za cenu kolize.
Jinak radost z vítězství jako kdyby to byl titul Forza FERRARI! -
Hr3bec
17:30 10.07.2011 XXXPřesně tak. Nevím co se tu někteří vrhají na Lewise, že on nedostal StopandGO a Sumi jo. Už před závodem to bylo jasně řečeno, že zde místo trestů průjezd boxy bude stopka na 10s. A jak už zde někdo psal bylo to proto, že pokud by Sumi jen boxy projel dostal by se díky objetí 3 zatáček před jezdce co normálně pokračovali po dráze....takže se někdy vyplatí trošičku poslouchat co se kolem závodu říká!!! -
uzivatel000756
17:13 10.07.2011 XXXDost mě překvapila Alonsova rychlost ve druhé polovině závodu. Myslím že by s ním měl Vettel velké problémy i bez chyby mechaniků v boxech. Zdá se že závodní tempo Ferrari zvlášť s ubývajícím palivem je výborné. Na druhou stranu Red Bull se může pořád opřít o lepší kvaldu, což na tratích jako Hungaroring bude klíčové. -
Mike17
19:33 10.07.2011 XXXAsi jsi mě nepochopil. Já obhajoval týmovou režii už když byla zakázaná včetně loňské u Ferrari. Jen je to v poslední době jediný příklad, tak který jsem měl uvést??? To co mi přijde směšné je, že když to udělá RB tak je to najednou "hnus" nebo (abych přesně citoval BULITA) "fakt komedie". Takže umím reagovat i jinak, než to otočit proti Ferrari. -
uzivatel000729
16:13 10.07.2011 XXXDívám se na rozdíly v cíli a jako velký fanoušek Schumiho jsem rozpačitý.Pokud bych odečetl čas strávený v boxech kvůli nesmyslné penalizaci,tak by dojel s prstem v nose na 6.místě.Schumi se potrestal sám,poškozeným předním křídlem.
Tohle mě mrzí,protože se zase bude omílat,jak ho Rosberg "opět" porazil.Nicméně ze strany Schumachera hodně dobrá stíhačka,hezká předjíždění,výborný start a zasloužené body.I když dneska bylo rozhodně na víc.
Snad na Nurburgringu nebude mít zase smůlu.
Gratulace výbornému Alonsovi.Tentokrát to byl na špici výborný závod.Jsem zvědavý na situaci kolem souboje Massy s Hamiltonem.
Čekal jsem jak si Vettel poradí se situací v jaké už dlouho nebyl.Bohužel jsme se nedočkali předjížděcího manévru.
+ Peréz,Schumacher,Alonso
- Horner a kopance Richtera do Schumachera
jinak velmi dobrý závod... -
-
Jenik
16:08 10.07.2011 XXXje škoda, že se mclarenu stalo, co stalo, ale jako jejich fanouška mě daleko nejvíc potěšilo, že ta ztráta není tak hrozivá. I kdyby komisaři nakonec dali Lewisovi +25, tak ta sranda na konci závodu za to stála. Být čtvrtý nebo pátý, když už má Vettel téměř titul, to je skoro jedno. Dobře jel Schumi a Perez, škoda té di Restovy špatné zastávky -
-
-
erdedy
22:39 10.07.2011 XXXA kurňa... ja blbec som si neuvedomil, ze moj prispevok vyznieva ako by za uspech Ferrari mohla nejaka skryta pomoc Todta...
Nie, myslel som to tak, ze kauza motorov Mercedes vs Renault vlastne "nevedomky" pomohla aj Ferrari. kedze urcite RedBull (aj McL) spomalila.
Ale nechcem spochybnovat ich dnesny vykon - urcite sa zlepsili a aj ALO siel dnes (hlavne na suchu) fantasticky!
-
-
-
Pecik
16:08 10.07.2011 XXXDnešní závod slabota. Rozhodovaly akorát chyby, nic víc.
A taky když vítězil Vettel, tak musel většinou toho druhého nějak držet za sebou, to Alonso se s Vettlem na trati snad ani nepotkal.
A kdyby to, co udělal Hamilton, udělal Schumacher, tak má snad DQ -
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)