DISKUZE K ČLÁNKU Vettel vítězí, Button se další prohrou blíží k titulu

JAPONSKO - ZÁVOD; Red Bull perfektně připravil Vettelovi auto pro Suzuku a udržel si malou šanci na titul, Trulli porazil Hamiltona.

 zpět na článek přehled všech diskuzí

Diskuze: Vettel vítězí, Button se další prohrou blíží k titulu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 1, poslední 04.10.2009 13:19 Vložte komentář

Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času

  • Raiky

    XXX
    Tak mé shrnutí udělám jej po týmech

    RedBull: Vettel zajel svělý závod a nutno uznat, že dnes na něj nikdo neměl jel bez chyb konzistentně a přitom ryhle nedá se říct nic jiného než skvělá práce.

    Weber: Mě osobně to připadalo jako kdyby Weber dnešní závod pojal spíše jako nácvik zastávek v boxech, ale jeho výkon nelze hodnotit vše si prohrál už ve 3 tréninku a závod už tak jel defakto z povinnosti.

    Toyota:

    Jarno se dnes snažil a odjel na své poměry nnadprůměrný závod a podiové ummístění je toho důkazem, stejně tak se potvrdil progres japnské stáje v poslední fázy šampionátu. Určitě pro Japonce škodda, že nemohl jet Glock jinak si troufám říct, že by byl jejich bodový příděl ještě větší

    Mclaren:

    O kvalitách Lewise ač ho nemusím nemá smysl debatovat dnes opět odjel výborný závod z auta vymačkal maximum a podium bere také zaslouženě, možná nebýt poruchy KERS byl by ještě o stupínek výše, ale to je kdyby a na to se ve sportu ani v životě nehraje.


    Kovalainen: Nevím zda se v Heikkiho případě dá mluvit o zklamání, já bych to spíš nazval bě´žným standartem. Je sice ravda, že měl v závodě několik světlých chvilek- hlavně předjetí Fisca, jenže to je málo. Možná že jeho vůz trochu poškodila kolize s Adrianem, ale to si nemyslím, pro mě je faktem, to, že na Mclaren nemá. Otázkou je: zaměstná ho někdo jiný když nedokáže zajíždět výsledky s hodně dobrým autem? myslím tím lonský Mclaren a řekněme ten letošní od GP Madarska pro Heikkiho, protože tam jak víme dostal nový aerodynamický balík.

    Ferrari:

    Kimi opět zajel dobrý závod, což mě jako fanouška stáje z Maranella těší, těší mě i to, že i přestože už se náš vůz o Madarska nevyvíjí dokážeme realativně dobře sržet jrok s předními týmy, věřím,že příští rok pro nás bude opět vítězný.

    Fisichella: Fisco dnes nebyl moc vidět. On to také nemá jednoduché přišel do nového týmu navíc do týmu, které své auto už nevyvíjí, takže v tohle ohledu nacházím pro jeho výkon pochopení. Na druhou stranu nejel nejhůř a dojel což ho určitě může těšit.


    Wiliams:

    Nico jel tak trošku nenápadně, ale přitom poměrně rychle, jak je letos jeho zvykem. Proto 4 body za páté místo může Frank brát jako úspěch.

    Nakajima: Kazuki je přesně opačný příklad. Letos jezdí prachbídně a ani jeho domácí trat mu nepomohla k zisku byť třeba jen jednoho bodu. Myslím, že je jasné, že se s ním Wiliams po setoně rozloučí, protože šanci dostal a nevyužil ji. To už se Frank raději zbaví motorů Toyota a tím i Kazukiho, jen když si sám bude moci vybrat své jezdce a já se mu ani nedivím ono držet si v týmu někoho jako je Nakajima.........

    BMW:

    Pro Heidfelda to byl další prů,měrný závod, nevčníval ani nepropadl. Zajel asi maximum toho na co teď bavorský vůz má. A pravděpodobně chybě při posledním pitstopu vděčí za to, že přišel o 4 míso.

    Kubica: Robert se v této sezoně trápí, jeh výkony jdouruku v ruce s výkony BMW. Na jeho obranu musím, ale říct, že BMW pro něj letos nepostavilo dobrý vůz a Robert tak může jen doufat, že budoucnost pro něj bude o něco růžovější.

    Brawn GP

    Barichello dnes potvrdil, že se mu momentálně daří lépe než Buttonovi, zajel celkem dobrý závod, jen těch bodů by mělo být víc pokud chce ještě pomýšlet na mistrovský titul.

    Button: Jenson, ten předvedl výkon na který asi moc hrdý být nemůže, ale mince má vždy dvě strany a i v případě Buttonova dnešního výkonu toto pravidlo platí. On totiž Button sice nenadchl na druhou stranu, se ale prokousal z 12 místa na osmé a tím pádem k jednomu bodíku, který teď má pro něj asi cenu zlata.

    Renalt:

    Alonsův výkon dnes nelze nic jiného než vyzdvihnout z 16 místa se prodrat na 10 to si zaslouží poklonu. Body za to sice nejsou, ale se svým výkonem i přesto může být Španěl velmi spokojen.

    Grosjean: Romain na mě dnes působil, jako neviditelný muž. nic světoborného nepředvedl, ale je to nováček tak mu dejme čas. Jeho plus určitě je skutečnost, že dokázal dojet.

    Force India:

    Adrianovi zhatil závod kvalifikační prohřešek. Vzhledem k jeho váze byl v závodě téměř bez šancí. A tak jediný moment kterým na sebe dnes upoutal pozornost byl souboj s Kovalainenem, který z jeho strany podlě mě nebyl zrovna férový.


    Liuzzi: Ital neskončil poslední několik vozů předjel a to může vzhledem ke včerejší kvalifikaci brát jako úspěch.

    ToroRosso

    Buemiho závod skonil prakticky dřív než začal odstoupit v úvodní fázi závodu nikdy není pro pilota příjemné. V kvalifikaci se, ale moc nepředvedl, vezmemme- li vpotaz jeho havárii. A nutno podotknout, že těch havárií byo od Buemiho v poslední době požehnaně.

    Algersuari: španěl nejel španě, ale jeho snaze vystavila stopku jezdecká chyba, už druhá v tomto víkendu. Hlavní alespoň je, že je v pořádku.

    A ted hodnoťte :D

    + 2 / − 2

    ohodnotit kladně záporně

    Reagovat Nahlásit

Aktuálně

Nico Rosberg a Lewis Hamilton těsně za sebou

"Škody po vzájemných kolizích jsme s Lewisem museli od Barcelony 2016 hradit," prozrazuje Rosberg

Havárie po prvním restartu GP Číny 2024

Piastri zkritizoval Strolla, McLaren zjišťuje, proč byl v Číně tak rychlý + VIDEO

Lewis Hamilton se v letošním ročníku nadále trápí

PROHLÁŠENÍ PO ZÁVODĚ: U Red Bullu se slaví, nadšený je i Norris

Daniel Ricciardo dostal postih pro příští závod (ilustrační foto)

Tresty v Šanghaji i po závodě, potrestán je i Ricciardo

Lando Norris se možná překvapivě vklínil mezi dominantní Red Bully (ilustrační foto)

GP ČÍNY - Drama uprostřed závodu míchalo pořadím, Verstappen byl opět na vlastní vlně

Max Verstappen zajistil Red Bullu jubilejní sté pole position (ilustrační foto)

SPRINT ČÍNY - Prohlášení po sprintu a kvalifikaci. Red Bull slaví, ostatní opatrně doufají

Max Verstappen a Sergio Pérez v Bahrajnu

Kvalifikační double Red Bullu, Hamilton vyhořel

Fernando Alonso se stal smutným hrdinou sprintu (ilustrační foto)

SPRINT ovládl Verstappen, dramatický boj o bronzovou příčku

Pohled na startovní rovinku v Číně

GRAFIKA: Startovní rošt sprintu v Číně - McLaren s Mercedesem z 1. řady

Norrisovi se podařilo ovládnout povětrnostní ruletu v Šanghaji (ilustrační foto)

Kvalifikaci sprintu v Číně ovlivnil déšť a traťové limity, Norrisovi pršelo štěstí

Průběžné pořadí šampionátu:

1. VERSTAPPEN, 2. PÉREZ, 3. L... Celé pořadí

dní | hod | min | sek

reklama

Doporučujeme

Zprávy odjinud

reklama