DISKUZE K ČLÁNKU Leclercovi Baku svědčí zajel tu čtvrté pole-position v řadě, Norris fatálně propadl
BAKU - KVALIFIKACE; Po velmi dramatickém posledním tréninku byla kvalifikace očekávána zvlášť napjatě, protože velmi těsné časy zajížděli prakticky všichni piloti čtyř předních týmů. Ovšem jen málokdo mohl přehlédnout velké množství drobných chyb a incidentů, zejména v zatáčkách 1, 3 a 15.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Leclercovi Baku svědčí zajel tu čtvrté pole-position v řadě, Norris fatálně propadl
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
juras
12:07 15.09.2024 88.103.92.XXXKdysi (to už je dávno) jsem sledoval z motorsportu snad všechno...byť F1 byla vždycky na prvním místě.
Dnes je dostupná ohromná spousta informací...ale přirozeně není dost času.
WEC sice pravidelně nesleduju, každý rok jen 24 hodin Le Mans...ale tuhle se na televizi objevil program Sporty...a tam teď WEC pravidelně dávají (byť ze záznamu)...tak už jsem koukal kromě Le Mans i na další závody.
Že by existoval nějaký český web s diskuzí jsem nezaznamenal...ale upřímně...to by člověk musel pořád sedět u internetu.
-
-
GRAHAM
10:19 15.09.2024 109.81.115.XXX2Mac: A proč by měl brát 5tý? Motory mají pořád funkční 4 , mohou je prohazovta jak se jim hodí, kdežto pokud by vzali 5 tý, tak jestli to pravidlo platí, tak ty původní nemohou používat.
A to nemluvím o tom, že Mercedes by tohle určitě nechtěl, ten řeší spolehlivost fakt hodně. Je to jeho image. Raději jezdí s nižším výkonem, než aby šli do jakéhokoli rizika. -
-
RoBertino
21:00 14.09.2024 185.63.97.XXXOmylem rozhodně ne - Ocon jel hodně pomalu a povinností komisařů bylo na jeho navíc poškozený vůz upozornit. Tohle jsou zkrátka průvodní jevy každé kvalifikace - není to první případ, kdy horký favorit jen koukal, jak se šance kvůli takovému incidentu rozplývá.
-
-
-
-
-
juras
20:23 14.09.2024 88.103.92.XXXAno Bearman rovněž skvěle...zdá se že potvrzuje že ten povedený debut ve Ferrari nebyl náhoda.
Je škoda že současná F1 je příliš uzavřená, týmy sice dávají příležitost mladým pilotům, ale k závodění se dostanou jen mimořádně...jako Bearman v záskoku za Sainze a nyní za Magnussena...anebo Colapinto díky tomu že Williams se rozhodl suspendovat stagnujícího Sageanta.
U Williamsu jsem rád že se rozhodl pro Colapinta a udělal to kvůli čemu juniorské programy jsou...Mick Schumacher už svou šanci měl a Lawsonovi má dát prostor "jeho" tým, tedy Redbull.
-
-
-
-
RoBertino
18:19 14.09.2024 185.63.97.XXXNa jednu stranu to je pravda, ale na druhou trať v Baku opravdu s přibývajícími minutami zrychlovala. Většina pilotů tak často nejen tady sází ideálně na kolo rozjeté několik vteřin před vypršením času, aby už soupeři neměli šanci na revanš. Někdy se to vymstí, jindy je to psychologická vzpruha. Pravda, musí se počítat také s tím, že to ne vždy ideálně vyjde.-
-
-
RoBertino
19:27 14.09.2024 185.63.97.XXXMilí kolegové hříměždičtí - jestli jste pozorně četli reporty, Norris měl tenhle víkend opravdu hodně smůly, viz poslední trénink. Možná si trochu přestal věřit a očekával, že to nepůjde hladce. Navíc situace kolem posledního pokusu byla poněkud chaotická, dokonce mu měla probliknout informace o žluté vlajce kvůli Oconovi - navíc tam byla chyba v zatáčce 16, takže si asi spočetl, že by to stejně nedal. Upřímně mě překvapilo, jak hustý provoz v Baku byl, možná i proto onen čas na „jistotu“ nevyšel.
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-