DISKUZE K ČLÁNKU Leclerc má třetí domácí pole-position, Verstappen skončil mimo Top 5
Pro Monaco jsou startovní pozice mnohem důležitější než kdekoliv jinde, proto se kvalifikaci věnuje maximální pozornost a také počet pokusů je mnohem vyšší. Málokdo si dovolí riskovat a raději jeden dva výjezdy přidá, než aby se poté držel zoufale za hlavu
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Leclerc má třetí domácí pole-position, Verstappen skončil mimo Top 5
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Petr.Hloušek
15:23 26.05.2024 194.79.55.XXXtak první kolo bylo moc hezký. Zrovna jsem si říkal jak ti jezdci F1 jsou oproti těm v F2 vyspělí že zdaleka tolik nebourají, ale dost jsem to zakřikl.
Ten Mag jezdí opravdu destruction derby -
SergioPÉREZ
15:23 26.05.2024 178.72.195.XXXGP Monaca 2024
Ufff... a máme ten nesmysl konečně za sebou. V Kanadě si snad už konečně zase zazávodíme
(Checo)) -
juras
13:31 26.05.2024 88.103.92.XXXKvalifikace přinesla potvrzení tréningů...
Ferrari a McLaren vepředu, a Redbull s Verstappenem dokonce až za Russellovym Mercedesem.
Monako je hodně specifické, nicméně jen potvrdilo (zatím v kvalifikaci) trend...tedy že Redbull ztrácí dominancí.
Ačkoliv se to ještě po prvních letošních závodech zdálo nemyslitelné...dost možná tady budeme mít 4 týmy které se budou ucházet o vítězství. Pro skutečné fanoušky by nemělo být nic lepšího...než vyrovnaný dramatický boj o tituly mezi několika týmy.
Jinak překvapením že neúspěch AM a Pereze...a naopak trojice Cunoda, Albon a Gasly v první desítce.
Závod může být dramatický, sdílím názor že v Monaku by za normálních okolností vůbec nemělo jezdit...ale na druhou stranu je myslím dobře tradice zachovávat...a Grand Prix Monako je jako formule 1 sama.
Krom toho aktuálně právě Monaku nesvědčí ty velké, těžké a nemotorné monoposty. -
Racek
03:04 26.05.2024 109.81.166.XXXNo, tak dominance zřejmě končí. Ovšem čekal jsem to přece jen později, začátek sezony vypadal tak drtivě ... No, alespoň to bude zajímavější, ne?
A teď budeme čekat co Verstapen, přestoupí či nikoliv? Brzo nový pravidla, příští rok tak trochu taktika od různých týmů na téma nová pravidla a pokusy dát ta nová elektrická monstra dohromady aby to za rok trochu jezdilo a tak možná nezbyde moc kapacity pro aktuální vozy. A někteří nebudou tak divocí a třeba se jim to vyplatí.
Jo a dneska? Vozy jsou moc velké bestie než aby se ještě vešly do uliček Monaca. A začíná chybět to drama.V Monaku už snad jen z bouraček, bohužel. No, uvidíme. Pořád je to svátek nejsvátkovatější, že.
Taky jsem si před asi 20 lety prošel pěšky celý okruh a je to fakt zážitek. Dnes už by mě na to už moc bolely nohy...-
Jan.
12:21 26.05.2024 188.244.60.XXXTen Hamilton kdysi fakt asi podepsal smlouvu s ďáblem, to snad není možné, že mu podruhé vyjde takhle přestup? V ten pravý čas, do toho pravého týmu. Jediná nejlepší možnost a on ji zvolí.
No uvidíme, snad jej bude mít příští sezonu kdo vyzvat a nenechají mu ten osmý titul. -
-
-
RoBertino
14:34 26.05.2024 185.63.97.XXXPřátelé, že se celebrutální nuly vecpou kamkoli, to je naprosto běžné a nejen v F1. Stačí se podívat, kdo z papalášů si takhle honí volební body. To platí napříč všemi režimy, sporty a obdobím. Monaco je možná přežitek, ale i F1 potřebuje aspoň jednu ikonu. Ostatně - pamětníci, máte challenge. Nedávno jsem si dával dohromady okruhy, které jsme vídali ve "zlatých sedmdesátkách" a dnes. Byl by to hodně chudý seznam (otázkou je, zda počítat z více než poloviny předělané trati).
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)