DISKUZE K ČLÁNKU Vyhrocenou kvalifikaci v Maďarsku vyhrává Hamilton, Mercedes má první řadu
Pokračující souboj Hamilton - Verstappen se na Hungaroringu, mimochodem trati, která drží třetí místo v dlouhodobém zařazování do kalendáře F1, dostal do další dimenze. Ukázal to zejména samotný závěr, při něž Mercedes takticky odstavil svého soupeře.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Vyhrocenou kvalifikaci v Maďarsku vyhrává Hamilton, Mercedes má první řadu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
tom11
21:34 01.08.2021 37.48.0.XXXSice jsem závod nemohl sledovat úplně pečlivě, ale i tak to bylo ohromně napínavé. Řekl bych, že Bottaska pomaličku stvrzuje odchod z Mercedesu. Dneska jde postartovní kolize jednoznačně za ním. To, že tím udělal zajímavý závod a pomohl Lewisovi, jsou zcela bezvýznamné okolnosti. Na Maďarsko to byl super závod a když jsem viděl start jednoho auta do závodu, tak jsem fakt čuměl .
Nejvíc mě to mrzí u Norrrise, který paradoxně doplatil na dobrý start. Velká škoda i Maxe a Sergia a vlastně i všech ostatních. Zase na druhou stranu je super vítězství pro Alpinu a super body pro Williams -
juras
17:33 01.08.2021 88.103.92.XXXTak Hamiltona vybučeli...částečně neprávem...dnes je trochu neprávem tečtem kritiky...postaral se s jinými o velmi dramatickej a pěknej závod.
Ovšem podle mě ta averze značí že Hamiltonova popularita letos výrazně klesá...
S Anglií na mě nechoďte (jako že tam popularitu neztratil)...angličani letos ukázali jak ztratili morální kredit až dost...nejen v podobě Hamiltona.-
Zatracený Mitsubiš
17:37 01.08.2021 46.13.30.XXXTaké v tom hraje roli Hamiltonova názorová aktivita před víkendem v poměrně konzervativním Maďarsku.
Proto ono bú.-
-
-
Petr Hloušek
13:43 02.08.2021 194.79.55.XXXje zajímavé, že tihle aktivisti ty své aktivity ohledně lidských práv neventilují ï na jiných okruzích třeba na arabském poloostrově
-
-
Limbi
17:38 01.08.2021 147.228.209.XXXDneska nebýt Hama, tak je ten závod poloviční. Bylo to tam sice natěsno mezi hodně pilotama, ale on byl jediný komu se dařilo jakž takž předjíždět, takže souhlas, že diváci jsou teď dost sami proti sobě. Max měl smůlu v poškozeným autě jinak by to bylo podobný a je velká škoda i Landa, který se tu taky mohl vytáhnout.
-
-
-
spinelesssheep
17:22 01.08.2021 88.103.4.XXXGratulace Oconovi, tenhle výsledek je může nakopnout. Alonso si dneska v takovém závodě zasloužil víc, ale ta správná štěstěna se na něj zatím neusmála - bezpochyby pilot dneška.
Celou dobu jsme tu řešili, jak je výhodnější na start levá pogumovaná stopa a dvěma pilotům z pravé se otevřely dveře. :D Bavil jsem se skvěle. -
Zatracený Mitsubiš
17:18 01.08.2021 46.13.30.XXXBude se bučet?
Snad ti dva na bedně nebudou protlačovat nějaký gajoviny -
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)