DISKUZE K ČLÁNKU Hamilton a Hülkenberg o ochraně kokpitu: Příšerné
Ne všem pilotům se zamlouvá "halo" řešení ochrany kokpitů, které má výrazně zvýšit bezpečnost. Proti je například úřadující mistr světa Lewis Hamilton či Nico Hülkenberg.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Hamilton a Hülkenberg o ochraně kokpitu: Příšerné
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
uzivatel001475
03:03 05.03.2016 172.218.23.XXXA co třeba nechat rozhdnutí na jednotlivých pilotech, jestli tohle řešení chtěji použít nebo ne? takže Nico Rosberg by jezdil s ochranou, druhy Nico bez ochrany :-) podobně jako v hokeji, kdy někteří mají košík, jiní jen plexi, a někteří ani to ne :-) Jen by asi byl problém, že by jedni měli aerodynamickou výhodu, i když nevím, jestli ti, kteří by ochranu měli nebo ti, co by ji neměli... -
-
uzivatel001890
09:08 04.03.2016 213.226.252.XXXVčera jsem si myslel, že to vyvezli aby udělali reklamu tomu nápisu na tom (věděli že to obletí svět i když ujedou jedno kolo)
... No jestli to mysleji vážně, pak je načase udělat 2000 Koňové pohonné jednotky a na okruzích nic neměnit, aby se to dorovnalo? ... Něco jako autokros - nebo spíš Dakar a Rallye/ F1 by mohl mít něco do sebe ale jak říká Hulkenberg opancéřované nicky v nudných autech nikoho nenadchnou a lidé to postupně pochopí.
Škoda, neb zrovna na Hamiltonovi, když jsem četl že za ním přijela Vonn, jsem si říkal, že je vidět, že opravdová hvězda se může objevit a budí pozornost i dnes velkou ... A najednou je zábava jak v 70 ... Ale nebude oni to utnou.
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)