DISKUZE K ČLÁNKU FOTO: McLaren odhaluje nové zbarvení
McLaren dnes odhalil nové barvy, ve kterých bude nastupovat od Velké ceny Španělska. Ubylo chrómově stříbrné, přibylo tmavší grafitově šedé. Jak se vám líbí?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: FOTO: McLaren odhaluje nové zbarvení
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
uzivatel001674
18:57 06.05.2015 85.70.74.XXXŽádná sláva Já nemám na závodních autech rád šedou, protože se tak trochu "boří" do dráhy.
Červená na bočnicích vypadá skvěle. Na nose mi to McL logo připadá trochu nadbytečné. Více by se mi líbilo jen červené orámování hrany šasi a okraje nosového kužele jako u předchozího zbarvení. Hlavní je, že jsou pryč ta příšerná zrcátka.
Docela se mi líbí i čísla, jen z praktického hlediska jsou, jak je v poslední době zvykem, trochu nevýrazná. Tady by nebylo od věci se inspirovat u Sauberu. -
anonym
17:02 06.05.2015 94.112.220.XXXRetro barvy bych do dnešní F1 netahal. Některé by se ani na dnešní vozy nehodila. Červeno-bílá nebo oranžová od McLarenu by měla navždy patřit svým dobám a je potřeba vymýšlet nový barevný schéma hodící se k desingu vozu. Tento nový je dobrý a promyšlený, z dálky budeme vědět, co je to zač... -
-
-
-
Mac_
15:21 06.05.2015 89.24.109.XXXNechci prudit, ale nelíbí. Je to jednotvárný, nudný, nevyniknou linie karoserie, která je letos myslím tvarově pohledná. Já jsem pro McKlasiku - oranž, a nechat ji nastálo, s malými modifikacemi podle sponzorů. Na téhle šedé jména sponzorů budou muset jít do světlé barvy, nebo, nedej bože, s podkladovými světlými obdélníky. Bude to hnus. -
Huhukoktejl
15:08 06.05.2015 193.228.234.XXXHmm Za mne zklamání ... čekal jsem něco lepšího, když s tím Dennis dělal takové ofrky
Líbí se mi to z boku, ta červená na bočnicích a nose mi přijde taková laciná. Evidentně prostě nechtějí do kombinace ala Marlboro ...těžko říct, co za tím historicky je.. -
Newman
14:05 06.05.2015 84.242.74.XXXDivné Mně se to líbí míň, než to minulé, snad jenom černá zrcátka vypadají mnohem lépe, než ta strašná červená, jinak je to design jako mix Marussia-Vigrin/HRT ze sezon 2010 nebo 2011, vypadá to podle mě dost lacině Na takový auto jako McLaren se to nehodí
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)