DISKUZE K ČLÁNKU FIA vyloučila Red Bull z kvalifikace kvůli prohýbání klapky předního křídla
Vedení týmu Red Bull bylo povoláno ke komisařům ohledně nepovoleného prohýbání klapky předního přítlačného křídla během kvalifikace na závod v Abú Zabí. Byli shledáni vinnými a piloti byli vyloučeni z kvalifikace. Tým se však brání, že nejsou jediní.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: FIA vyloučila Red Bull z kvalifikace kvůli prohýbání klapky předního křídla
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Jake HorseRadisher
(Hlasovalo 13 lidí)
23.11.2014 00:56
Vím, že ohledně nicku nemám co kritizovat,… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
odin
10:52 23.11.2014 77.240.96.XXXFIA Ty s nima tedy zatočili !!! Čtyři roky FIA RedBullu toleruje mnohem větší přestupky a nechává je vyhrávat. A najednou je v posledním závodě, když už nemají žádnou šanci na titul, exemplárně osolí. Ale čemu se tu vlastně divím? Se Schumacherem to bylo podobné. Také ho tlačili k vítězstvím, aby jej pak v jeho druhé kariéře exeplárně trestali za každou pitomost. Jako by FIA chtěla demonstrovat svoji "nezaujatost". Trapné !!! -
-
uzivatel001407
22:57 22.11.2014 89.177.1.XXXZajímavé, já podle popisu myslel, že se prohýbá jenom jedna určitá klapka na křídle a ono se to celé kroutí dozadu. Pěkné :) -
-
jeffbond
11:56 23.11.2014 90.182.53.XXXJe to hnus (ta diskvalifikace) je to na objednávku jako loni diskli Lotus kvuli podlaze ale kazdymu bylo jasny ze si ferko nenecha ohrozit 3ti misto v konstrukterech a teď jen Meďák nepotřebuje aby někdo "nedej bůh" ohrozil Hemiltoňátko při zisku titulu...
-
-
-
-
Kubyk002
22:35 22.11.2014 85.207.90.XXXJensi, Jensi, zase děláš hlídacího psa? Ono upřímně nemáš je co kritizovat, protože napsat si do přezdívky Jens si může tady každý, takže abys je mohl kritizovat tak se aspoň přihlaš :)
Jako jsem zajedno s tebou, že taky nemám rád, jak se tady ideálně 3 a více anonymů hádají o blbostech, ale tohle je zbytečné :)-
Jens
22:37 22.11.2014 78.157.160.XXXMám co kritizovat.. je rozdíl psát jako anonym, nebo si zvolit nick. Není to zbytečné, tu lúzu někdo musí naučit slušnosti. A jinak tvá výtka vypadá také blbě - taky mě nemaš co kritizovat, když se neumíš zaregistrovat a přihlásit. Já na tom nebazíruji - když si někdo zvolí přezdívku a konstantně ji používá, tak je to totéž. Děláš z komára velblouda, ale zesměšňuješ tím spíše sám sebe.-
Jake HorseRadisher
00:56 23.11.2014 85.207.90.XXXVím, že ohledně nicku nemám co kritizovat, zaregistrovaný jsem, ale nepoužívám to, protože skoro pokaždé zapomenu odškrknout Zasílat reakce na mail a pak mám zaspamovaný mail a proto se jen podepisuju... Já jen říkám, že podepsat se jako Jens( Kubyk002) je skoro jako anonym, protože se jako Jens, Kubyk může podepsat každý anonym, ale přihlásit ne, takže co děláš ty je, že v postatě kritizuješ sám sebe...
Jako víš co mi je to jedno, jen prostě někdy tady až zbytečně přehnaně reaguješ na anonymy :)-
JOCHEN RINDT
06:54 23.11.2014 88.102.230.XXXVidím to jinak,když napíšu blbinu jako přihlášný tak jsem za vola já,ale anoným ten si triko nezašpiní.Je rozdíl mezi nickem přihlášeným,a jen napsaným.-
Jens
09:27 23.11.2014 78.157.160.XXXSpousta lidí tomu rozumí, jen pár hloupých anonymů ze sebe dělá nechápavé svatoušky a snaží se ukrást nicky. Tady to naštěstí hlídají. Já s tím začal proto, že znám odpověď, ale řeknu ji pouze slušným lidem, kteří mají zájem o diskusi, ne anonymům, kteří si tu přijdou obvykle jen odplivnout. Rozhodně tedy nejde o kidání kravin. Ale anonymní hlupák si na to bude stěžovat a stěžovat si na odborníky, ten za promarněné vteřiny nestojí, nikdo s ním čas ztrácet nebude.
-
-
-
-
-
seb.vettel.fans
12:52 23.11.2014 85.135.239.XXXJa ti teda odpoviem,áno RB bude štartovať z boxovej uličky
,,na oboch Red Bulloch prišlo k výmene predných krídel a budú tak štartovať z boxovej uličky. Dá sa predpokladať, že mechanici svoje autá nastavia aj na minimálny prítlak, aby boli na rovinke rýchle a dokázali predbiehať. Keď ich už "vybrali" z parc fermé, treba to využiť "
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle