DISKUZE K ČLÁNKU Přepis radiokomunikace z Velké ceny Maďarska: "Takhle se to dělá, dámy!"
Přinášíme to nejzajímavější z radiokomunikace, která proběhla během vzrušující Velké ceny Maďarska. Co šťavnatého si řekli piloti se svými inženýry?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Přepis radiokomunikace z Velké ceny Maďarska: "Takhle se to dělá, dámy!"
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Zip
12:51 31.07.2014 109.81.209.XXXRedakce Milá redakce, jak jsem již někdy napsal, pro mě (určitě nejsem sám) tento článek nádherně dokresluje celý závod a člověk pak pochopí jezdce a i jejich jízdu. Při pročítání se mi promítá celý závod. Fakt DÍKY...........
Chtěl jsem se Vás zeptat, zda by šla uvedená komunikace zobrazit i v původním jazyce?
Přeji hezký den.-
Petr
13:21 31.07.2014 109.81.245.XXXDěkujeme za příspěvek a dotaz. Jsme rádi, že se přepisy radiokomunikace líbí. Co je důvodem, že bys chtěl, abychom ji (jakožto český server) zveřejňovali v angličtině? Možné je teoreticky samozřejmě vše, jen si nejsem jistý tou přidanou hodnotou.-
Zip
13:35 31.07.2014 109.81.209.XXXTak byly zde i technické články v AJ. Hovorová AJ by mohla být přínosem pro některé čtenáře a co si budeme povídat, tak někdy se leccos v překladu ztrácí, tím rozhodně nechci říci, že to máte špatně, ale pokud by to člověk viděl i v originálu, tak by to dle mě bylo o fous ještě lepší.
Jinak současný model je super.
To je jen můj názor, ale jen kvůli mě nad tím ani neuvažujte. -
-
-
uzivatel001465
19:50 31.07.2014 94.199.199.XXXPrekladame jen to, co ven pusti FOM (vse). Pokud neco neodvysila, tak to bohuzel nemame jak zjistit a tedy to nejde ani zverejnit. -
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota