DISKUZE K ČLÁNKU Ron Dennis: Víme, kdy můžeme realisticky očekávat vítězství
V neděli večer se Ron Dennis nijak netajil svojí spokojeností nejenom s výkonem Kevina Magnussena, ale také celého týmu McLaren. Jeho tým vybojoval po diskvalifikaci Daniela Ricciarda druhé a třetí místo.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Ron Dennis: Víme, kdy můžeme realisticky očekávat vítězství
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
PC
11:47 19.03.2014 212.47.2.XXXjsem zatím z Rona nějaký zmatený.
Připadá mi, že pobíhá po firmě a hledá viníky neúspěchů minulých let a žádné nenachází. Auto zatím vypadá slibně, tým také (i když ale na vítězství to prý ještě není). Ron má zřejmě pocit, že na tom má zásluhu, ale také stavbu tohoto vozu organizoval ten dnes tolik proklínaný Martin W. Je to celé jeho zásluha (samozřejmě jako šéfa). Naopak Ron mi tam chyběl právě v těch minulých kritických letech. Přestože má ve firmě velmi silnou pozici, nijak jsem nepozoroval nějaké jeho snahy týmu pomoct, ať už s přetáhnutím nějakých kapacit nebo s organizací práce a vývoje.
A teď vítězně vtrhne do týmu, který ale konečně poskládal do (snad) vítězné formace právě Martin W. Připadá mi podobný jako Montezemolo. Jen spousta řečí a křiku, ale skutečná práce (duše týmu) žádná.
Ale možná je jen brzy na nějakou kritiku a Ron se zatím jen orientuje. Sám si neumím představit, co řízení něčeho takového obnáší. -
uzivatel001447
23:07 18.03.2014 188.123.100.XXXako ho niekto moze nemat rad? kazdy fanda McL musi byt happy ze ho mame nazad-
-
-
-
uzivatel000749
09:00 19.03.2014 91.221.212.XXXže by na tom neměl vůbec žádnou zásluhu si nemyslím... ale nutno uznat, že Martin se na tom podílel víc. "Ukradnul" je snad silné slovo, musíš uznat, že výkony McLarenu pod Martinem nahoru nešly, spíš naopak. McLaren není tým, který nemůže být celou sezónu bez umístění na pódiu.-
TomTom
09:03 19.03.2014 94.224.237.XXXNaprosto uznávám, že minulá sezóna byla totální utrpení a výsledky rozhodně nebyly hodné jména. Ale ono to možná bylo i tím, že se velmi brzy soustředili na vůz na letošní sezónu a teď se bude Dennis bít v prsa, jak McL vytáhnul nahoru a jak se mu hned za jeho vlády daří. Přitom vedení převzal v lednu... -
-
-
-
uzivatel000749
08:53 19.03.2014 91.221.212.XXXasi tak... ve vedení takového týmu musí být člověk, který má autoritu a získá si respekt.
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle