DISKUZE K ČLÁNKU Nové auto E22 překvapivě odhaluje i Lotus
Lotus předvádí agresivní marketing a chce odvrátit pozornost od prezentace McLarenu tím nejlepším způsobem: zveřejněním snímku svého nového vozu.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Nové auto E22 překvapivě odhaluje i Lotus
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Adam P.
19:03 24.01.2014 46.47.136.XXXzajímavé řešení.. Na tomhle Lotusu se mi líbí design barev - na těch minulých mě bila do očí červená na předním křídle, na tomhle mi červená přijde jako součást konceptu, celkově zbarvení krásné. Ten nos je divný, asymetrie přitahuje pozornost, ale když se na něj dívám, líbí se mi o dost víc než McLarenův mravenečník.. Nebýt různé délky špiček tak by se mi snad líbil víc než nos Williamsí.
Nebýt úzkého zadního křídla tak si říkám, že bych po pár letech mohl zase vidět krásné vozy.
zatím hodnotím:
1. Williams 4/5 (krásná barva, líbí se mi nos i celkový tvar, krom zadního křídla)
2. Lotus 3/5 (povedené zbarvení, zadní křídlo bude škaredé u všech a nos zvlášní)
3. McLaren 1/5 (bočnice, zadní křídlo a nos mi nevoní, barevně nudné - ale myslím, že přijdou i horší kousky)
jak to vidíte ostatní?
-
anonym
19:59 24.01.2014 77.242.95.XXXWilliams bude nejspíš sponzorovat letos Martini, takže ta obyčejná modrá je samozřejmě jen dočasná barva.
Na Lotusu zaujme asi jenom ten nos. Je to jedno z těch řešení, co jsem tady předhazoval. Divil bych se, kdyby byli jediní.
McLaren je podle mě absolutně nádhernej. Ten "penis" mají esteticky zakomponovaný výborně a celkově to auto ze předu působí krásně agresivně (a to ani v nejmenším nejsem fanda McLarenu).
Navíc je na McLarenu zajímavý zadní zavěšení. Nevím, zda to tady někdo zmiňoval, ale snaží se do jisté míry suplovat zakázaný "beam wing". Mrkněte na 3d model McLarenu na jejich webu a krásně to uvidíte.-
-
anonym
21:49 24.01.2014 77.242.95.XXX -
-
-
Petr
22:19 24.01.2014 78.157.160.XXXProč dočasná? Stačí, když přibudou jen červené a světle modré proužky - viz obrázek:
[odkaz na stránku]-
jenson
08:26 25.01.2014 95.102.221.XXXnemas zakulisne info o aku sumu by malo ist?
lebo zatial som zachylil sumu 50mil. euro a dlzka kontraktu 5r, lenze ta suma sa mi velmi nepozdava
lebo ak to bude 50mil. rocne to sa mi zda vela to je sponzorstvo pre top tim a nie pre aktualny williams aj ked by som im to doprial
a zas ak to ma byt 50mil. celkovo za 5rokov to je zas priliz malo na titularneho/hlavneho sponzora
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-