DISKUZE K ČLÁNKU Coulthard: Hamiltonův krok odejít z McLarenu byl nezbytný
David Coulthard ve svém pravidelném sloupku pro Daily Telegraph popisuje svůj názor na odchod Lewise Hamiltona z McLarenu. Změna podle něj byla nevyhnutelná.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Coulthard: Hamiltonův krok odejít z McLarenu byl nezbytný
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
anonym
13:15 29.09.2012 84.16.120.XXXSchumi Stejně si myslím, že se Schumiho zbavili. Nejde mi totiž do hlavy, že by pilot, který je v F1 20 let, nevěděl, jak to funguje s podepisováním smluv a v situaci, kdy věděl, že je možnost přestupu Hamiltona do Mercedesu, by i přesto otálel s rozhodnutím podepsat smlouvu a riskoval, že podepíší s ním a on by byl bez sedačky. -
vcv
13:09 29.09.2012 31.28.144.XXXteorie hm spousta fanoušků mclarenu si neuvědomuje ,jak lehce se mercedes může zbavit jednoho konkurenta...stačí když začne hamiltonův managment lobovat u merglů ,at´ neprodlužují kontrakt na dodávku motorů mcl a je vymalováno...sice je to hodně divoká teorie ,ale....
jinak s DC souhlasím...podle mě hamouš hledá něco co mu v mcl nikdy nebylo přáno...být týmovou jedničkou...a být pro tým bohem ,neco jak je alonso ve ferrari (snad nico nebude proti, jinak se můžem těšit na telemetrii od merglů ) -
-
Zix.
12:14 29.09.2012 78.102.229.XXXDC to píše správně,tak jak to je. A to jestli Lewis udělal chybu nebo ne,ukáže jenom budocnost.
Nikdo neví co Mercedes chystá,vždyt je to ten samej tým akorát pod jinym názvem co nás šokoval v roce 2009 a asi nikdo to nečekal. Navíc ted tam Costu,Bella,Willise a příští rok bude ten vůz přesně podle jejich představ,do toho letošního nestihli tolik "kecat". -
-
uzivatel000746
11:37 29.09.2012 89.235.0.XXXZajimalo by me jestli je nejak osetrene, ze zakaznicke motory (mozny pripad mclarenu) jsou na stejne urovni jako ty pro tovarni tymy. Pokud ne a bude to vse o motorech, tak je celkem logicke ze na tom mercedes bude vzdycky lepe...-
Kimi
11:59 29.09.2012 94.113.190.XXXMěly by být oficiálně stejné, ale myslím že Mercedes něco kuje. Podle mě McLaren, Force India a případně další tým, který by odebíral motory Mercedes, tak by dostaly základní verze a Mercedes by si sám pro sebe dělal trochu vylepšené verze. Tak samo myslím, že i Ferrari trochu lepší agregáty než Sauber a TR.-
uzivatel000718
12:21 29.09.2012 46.39.170.XXXTo ne, spíš jestli již v zárodku, při vývoji motoru nevymýšlí nějakou přidanou hodnotu motoru. Jako je třeba možnost horkého foukání, něco v tomhle smyslu.-
Kimi
13:44 29.09.2012 94.113.190.XXXMožné to je, ale určitě pokud, by něco takového u Mercedesu vymysleli, tak si to najisto nechají jen pro svůj tým a ostatním odběratelům dají základní verze motoru bez toho foukání. Přece nebudiu podporovat soupeře ne? Pro ně je prioritou být jedničkou mezi týmy, co mají motory Mercedes i mezi mezi ostatními týmy.-
uzivatel000718
13:59 29.09.2012 46.39.170.XXXAle motory přece musí dodat všem stejné. Pravděpodobnější je, že to nikomu neřeknou, a třeba sezonu budou využívat té schopnosti jen sami.
-
-
-
-
-
uzivatel000746
13:34 29.09.2012 89.235.0.XXXjen se mi nezda, ze by opravdu takto trestali tymy, ktere nemaji moznost vyrabet motory. Melo by se to nejakym pravidlem osetrit a kontrolovat jestli jsou ty motory stejne. Jako fanda mcl mam trochu z roku 2014 strach :-)
Na druhou stranu, kdo je muze vyrabet, ma proste vic sanci na uspech. Taky to neni na hlavu postavene a ma to logiku. nevim no.
nevim no. budoucnost ukaze
-
-
BHTR
11:14 29.09.2012 217.117.216.XXXřekl to hezky a vcelku tak jak to v životě je nejen v F1 , na Hama sem zvědavej jak si povede ,protože Mercedes z těch zmiňovaných ingrediencí zatím spíš než dort svede pouze "dortíček" a ještě k tomu jen jednou za čas tak sem zvědavej jak si s tím jezdec který je zvyklý bojovat a bodovat téměř vždy a všude ,uvidíme jestli si ho budou nuňat i v mercedesu ono možná po kariéře snů Lewisovi nějaká ta životní facka jenom prospěje ( myšleno v dobrém) -
Thomy
10:35 29.09.2012 95.129.242.XXX... Plně s Coulthardem souhlasím a moc se těším na nadcházející sezonu! Mercedes je můj oblíbený tým, tak sem zvědav, jak se jim příští sezonu zadaří. Podle mého názoru je jeden z hlavních důvodů, HAMova odchodu motory. McLarenu totiž budou končit dodávky motorů zdarma.
-
uzivatel000718
10:53 29.09.2012 46.39.170.XXXTaky si myslím, že je to o motorech. Ale McLaren bude mít motory Mercedes tak nebo tak, o to nejde, spíš o to, že Mercedes kuje nějaké pikle, má eso v rukávu (spíš eso v motoru) a proto si myslím, že nalákali Hama.
Můj tým číslo jednoa je McLaren, Mercedes mám ale taky rád (vždyť ještě pár let zpět to byl jeden tým) snad hned po McLarenu, mám rád Nica a když už Schumi nejezdí za Ferrari, tak i jeho, ale prostě nerad uvidím Hama, tak kvalitního jezdce v týmu MErcedes, jistě taky kvalitním, ale aktuálně nekonkurenceschopném týmu. A vsadím boty, že prostě ani příští sezonu se jen tak MErcedes nestane TOP 3 týmem.
Hodně štestí Lewisi, hodně štestí Mercedes, ale pořád to nejvíc přeju McLarenu a Jensonovi. Kéžby se ještě jednou potkali v McLarenu. -
-
Aktuálně
Alibismus FIA nebo snaha něco zakrýt? Vysvětlení podivného jednání kolem kvalifikační nehody Strolla
Poslední závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
-
Sobota
-
Neděle
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
Příští závod 24.11.2024