DISKUZE K ČLÁNKU Vettel vyhrává premiérovou kvalifikaci v Indii
Po napínavé třetí části kvalifikace bere Red Bull první dvě místa na startu pro zítřejší závod. Vettel získal pole position a díky penalizaci Hamiltona jde do první řady také Mark Webber. Třetí zítra odstartuje Alonso z druhé řady společně s Buttonem. Třetí řadu obsadili Hamilton s Massou, který ale v Q3 boural.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Vettel vyhrává premiérovou kvalifikaci v Indii
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel000299
(Hlasovali 2 lidé)
29.10.2011 13:48
Narain Karthikeyan přijde na startovním roštu… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
uzivatel000831
19:58 29.10.2011 XXXNevíte jestli startuje poslední Karthikeyan (kvůli té penalizaci) nebo Ricciardo ?-
uzivatel000374
10:01 30.10.2011 XXXPoslední bude startovat Timo Glock, jako jediný se nekvalifikoval a tak musel žádat o vyjímku. Ricciardo bude stát na 22. místě a Karthikeyan na 23.
-
-
-
-
uzivatel000299
13:48 29.10.2011 XXXNarain Karthikeyan přijde na startovním roštu domácí Velké ceny Indie o pět míst. Komisaři FIA ho potrestali za zpomalení v sobotní kvalifikací. -
-
Pikaso
13:18 29.10.2011 XXXMalé shrnutí pátku a soboty v Indii
Ať čtu jak čtu, ať hledám jak hledám, na nejrůznějších stránkách mapujících aktuální dění v F1, jsem stále zklamán. Je jedno jakou kvalitu, které stránky mají, ale ani na jedněch jsem nenašel docela zásadní informace pro fandu formulí.
Ptáte se jakou ???
No přece tu, že jednotlivé stáje testují různá nastavení vozidel, testují nejrůznější a nejnovější díly, a to se samozřejmě musí projevit na výkonech. Sice jsme se dozvěděli, že Toro Rosso se zlepšilo díky balíku přivezeného do Japonska, víme, že Ferrari už auto nevylepšuje a pouze zkouší novinky na příští rok, ale zásadní informaci ještě nikdo nerozebral.
Takže, která to je ??? No přeci ta, že RBR v pátek zkoušelo skutečné nové uložení výfuků pro rok 2012, viz. jejich vyústění přibližně uprostřed krytu motoru, pomocí komínků a i přes tuto dalo by se říci nevýhodu proti soupeřům, bylo naprosto konkurence schopné. Co z toho vyplývá ???
Jednak závěr, že mapování motorů a výfukové plyny na difuzor nejsou u RBR tou hlavní výhodou, ale tato výhoda skutečně spočívá v celkové geniální konstrukci auta, nebo pro nedůvěřivé jako jsem já v nějakém pravděpodobném obcházení pravidla, které je umožněno jeho nevhodnou formulací, což je však jenom můj názor, kterým v žádném případě nepopírám kvality Adriana Neweyho.
No a za druhé zcela jasný závěr, že konkurence RBR má co dělat, protože právě RBR nemusí zcela zřejmě tvořit nové auto, ale provedením drobných úprav zůstává na skvělé úrovni a při kompletním doladění monopostu dle nových pravidel bude opět ukrutně rychlý. Nejedná se tedy o jeden komponent, který by drtili u RBR konkurenci, ale o komplexní projekt na skvělé úrovni.
PS : mimochodem, např. Ferrari zkoušelo rovněž třeba různé kryty motoru atd.
Tak zdar lidčky. -
hmmm
12:18 29.10.2011 XXXCo to tam Felipe vyváděl? Spíš než technická závada mi přišlo, že si zavěšení urval při nárazu o ten širší kus obrubníku, nebo co to tam vlastně je.
IMO by to měli kapku upravit. Nedá se vyloučit, že když budou v tom místě bojovat vozy bok po boku, ten vnitřní bude muset víc na obrubník a...bum! Kolo pryč. -
-
uzivatel000729
12:11 29.10.2011 XXXSchumi opět mimo 10.Ale věřím,že v závodě bude opět silný.Šance na velmi dobré umístění tam je. -
-
-
skejpa
11:56 29.10.2011 XXXKrásnej okruh. Tohle bude doufejme pěkná GP. Vettel jako vždy bezchybné kolo v neskutečném tempu.
Massa je docela trouba, znicil si to sam. Nadruhou stranu je to dost divne postavenej retarder a pokud se to nezmeni, ostatni si na nej jiste daji vetsi pozor :)
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)