DISKUZE K ČLÁNKU Názory pilotů: Jezdí Hamilton příliš agresivně?
Na včerejší tiskové konferenci, které se zúčastnili také Mark Webber, Fernando Alonso, Felipe Massa a Kamuj Kobajaši, padl dotaz na jízdní styl Lewise Hamiltona. Co si o něm zúčastnění myslí?
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Názory pilotů: Jezdí Hamilton příliš agresivně?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
Oňo
09:07 12.09.2011 XXXLewis nejazdí vôbec agresívne ! Jazdí normálne, čo predviedol v nedeľu na VC v Monze a postaral sa o korenie závodu aj s M. Schumachoro. Neurobil žiadnu chybu, no tímu Mclaren treba vyčítať, že sa mu netrafili do nastavenia na prítlačných krídlach, čím mal väččší odpor a preto nemohol Šumáka predbehnúť a Jenson áno, lebo mal o 0,5 s na kolo rýchlejšie auto, ako Lewis (podľa údajov telemetrie). Tak isto mal veľký prítlak nastavený aj Alonzo a aj keď Felipe kolidoval s Marcom, ľahko svoju stratu dobehol, lebo mal tiež auto nastaveé na menší odpor ! -
vanoverlord
04:02 10.09.2011 XXXJe tu diskusia, alebo materská škôlka? Každý tu má nejaký názor, tak buď slušný a dospelý, nesúď a nepoučuj ty ostatných a hlavne....nebuď vzťahovačný.
1. Sekunda k dobru dnes nevypovedá o včerajšku vôbec nič, hlavne ak vtedy chýbala. A čo je dôležité, tak chýbala nielen ona.
2. Ak tvoja priama pripomienka o Brundlovom výroku o kope šrotu nesmerovala na Brundlov výrok o kope šrotu, tak tu je potom niekto asi na šrot...-
-
vanoverlord
10:51 10.09.2011 XXXAha, takže ak niečo ako šrot funguje, ako šrot to pomalé je, tak to vlastne šrot nie je. Neviem čo je na tom stále nepochopiteľné - áno rozdiel medzi šrotom a prvotriednym strojom tvorilo podľa teba pár úprav a výfukové riešenie RB ku ktorému sa McL otvorene priznal, pretože to ich vlastné bolo v praxi nepoužiteľné. Ak by to riešenie nepoužili a zostali by pri vlastnom pôvodnom riešení, tak tým šrotom je možno ešte dnes. Mimochodom stále nechápem prečo je hlavným terčom Brundle, veď len s nadsázkou opísal to, čo si o vlastnom diele v tom čase mysleli všetci v McL. Toť nedávno - deň, dva dozadu sa takto o ňom de facto vyjadril i Button. Ono so súčasnou sumou znalostí a sa dnes Brundlovi ľahko smeje, pričom v čase toho výroku by väčšine fans McL mňa nevynímajúc zastrúhaný vlas do ri.i nezasrčil.
-
-
fff
01:47 10.09.2011 XXXJá bych se k tomu taky docela rád vyjádřil, když už mě tu stíráte, že nevím o čem píšu. Duncan 66 díky za podporu.
1. Ano tréninky jsou samozřejmě o tom, jak správně nastavit auto a pořádně otestovat novinky z vývoje, ale i když je to hlavně o tomhle, neříkejte mi, že když první pilot nadělí druhému v pořadí vteřinu, tak to nevypovídá vůbec o výkonosti?????
2. Ano v předsezoních testech, na to nebyl McLaren vůbec dobře, kvůli inovativnímu přístupu k výfukové soustavě (jako Renault). Moje poznámka o Brundleovu výroku, směřovala spíše, ani ne k zmínce o šrotu, ale k tomu jak celkově odepisoval McLaren a tvrdil, že v letošní sezoně nebude stát na stupních vítězů...
Asi tak. Nicméně všechno jsou to jen mé názory, nikoho nepoučuji, nikoho nesoudím, tak buďte tak slušní a dospělí a nesuďte a nepoučujte vy mě... Díky! -
fff
12:24 09.09.2011 XXXPřijde mi opravdu směšné, jak novináři a všichni skalní fans Ferrari rozmazavají každý Lewisovo přehmat. Nikdo z nich v monopostu F1 neseděl, ale každý přesně ví, kdy je to čí chyba. Podle mě rozhodně všechny kontakty a odstoupení Lewise nejsou jen jeho chyba. Např. Kanada kontakt Button x Hamilton, podle mě byla jen a čistě smůla, když Předjížděl Lewis Jensona a vjel do mrtvého úhlu Jensonovi ve chvíli kdy se měnila jízdní stopa..... Prostě mě to už nebaví, jak si na něj všichni rádoby odborníci stěžují.
Btw.: Po shlédnutí dnešního prvního tréninku, kdy Lewis nadělil všem vteřinu, mi přijde velice úsměvné, když si vzpomenu na výroky jednoho bývalého jezdce před začátkem sezony, že je MP4/26 hromada šrotu...-
-
Petr
18:15 09.09.2011 XXXA kdo si po predsezonnich testech myslel, ze McLaren na tom bude tak dobre? Nevzpominam si na nikoho (ja jsem to s McLarenem taky nevidel vubec ruzove). Nez nakopirovali tesne pred Australii na MP4-26 vyfuky od Red Bullu, opravdu to byla plechovka, ktera nejen ze byla pomala, ale ani nebyla schopna ujet vzdalenost zavodu.
-
-
odin
18:19 09.09.2011 XXXEvidentně nevíš o čem tu píšeš. Tak za prvé; Trénink slouží k otestování nastavení auta, k vyzkoušení funkčnosti nových úprav, a k získání dalších potřebných dat.Čili vůbec nic nevypovídá o výkonnosti pilota, či auta. A za druhé; pokud máš alespoň základní povědomí o F1, měl bys vědět, že auto z konce sezóny je úpně jiný vůz, než ten ze začátku, vzhledem k vývoji během celé sezóny. Tak že, nevidím žádný rozpor, v tom co Brundle řekl před sezónou a výkonností auta dnes.
-
-
David
11:52 09.09.2011 XXXPR kecy jezdců, Alonso ho nemůže vystát a raději bere za hlavního soupeře Schumachera, Massa už s ním měl taky několikrát konflikt. A asi nejenom proto jsou vyjádření Alo a Mas tak krátká. Takže jedinýmu komu se to dá věřit je Kobajaši. Ale souhlasím s některými, že novináři se snaží zbytečně vyvolávat nervozitu v jezdcích.-
PC
12:36 09.09.2011 XXXA co bys čekal, že se začnou vzájemně pomlouvat? A před sebou? Jsou to profesionálové a jde jim o hodně. Také je dávno po závodě, všichni viděli rozbory situace a ví na čem jsou a hlavy vychladly. Nikdo z nich neví, kdy se z nich stanou kolegové. Za z kontextu vytrženými žvásty, urážkami a výkřiky stojí z 99% novináři.
-
-
uzivatel000481
11:52 09.09.2011 XXXNejezdí příliš agresivně, akorád u toho někdy nepoužívá hlavu, to je rozdíl... -
Duncan66
19:43 09.09.2011 XXXse podivej na vysledky sezony a zjistis, ze Mcl v prvnich trech velkych cenach sezony obsadil 2x 2. misto a jednou dokonce zvitezil. Takze myslim, ze rozpor zde s Brundlovym tvrzenim rozhodne je a mozna bys mel prehodnotit sam, jestli vis o cem pises a nepoucovat tim jine diskutujici
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-
Neděle
- Závod (7:00)