DISKUZE K ČLÁNKU McLaren oznámil klíčový podpis. Na jak dlouho si zajistil Norrise?
McLaren staví svůj tým pro budoucnost. Z úst jeho hlavních představitelů zaznívá, že letos to na boj o tituly ještě nebude. A možná i proto si ve Woingu pojistili svůj jezdecký klenot na delší časový horizont.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: McLaren oznámil klíčový podpis. Na jak dlouho si zajistil Norrise?
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ferda
14:35 10.02.2022 46.47.176.XXXTohle jídlo mi není souzeno. Už jen ta houska se mi hnusí. A sekanou jsem taky nikdy nemusel a nad karbanátkem jsem ohrňoval nos. Jo a ještě nemám rád drůbež. Už jen ta myšlenka, že by mi to kvalitního masa přimixoval slepici je mi proti srsti.
Holt asi jsem moc rozmazlený. A běda když někdy ochutnám kvalitní jídlo, to pak už žádný blivajz do své pusy nedám.
Příklad. Z vedlejší lodě ku nám připlaval Talián že chytil žlutoploutvého tuňáka, ale že nemá mrazák, tak nechce aby se mu zkazil. Samozřejmě jsme mlsně kývli, že rádi ochutnáme. Dal nám asi kilo a půl skvělé ryby. Od té doby jsem si už nikdy konzervu tuňáka nekoupil. Jó a chtěl za rybu pouhou cibuli. Pivo jsme mu samozřejmě přidali taky.
Nebo jsem u zákazníka dostal vzorek uzeného lososa uloveného na Ukrajině. Neskutečná pochoutka. Je to hnus co nám obchody nutí. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024