DISKUZE K ČLÁNKU Binotto je nadšený z přínosu Sainze: Máme nejlepší jezdeckou sestavu
Ferrari vstoupilo do letošní sezony s částečně obměněnou jezdeckou sestavou. Po boku Charlesa Leclerca se objevil Carlos Sainz, který se v Maranellu dokázal velmi dobře zabydlet.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Binotto je nadšený z přínosu Sainze: Máme nejlepší jezdeckou sestavu
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» spinelesssheep
(Hlasovalo 6 lidí)
08.08.2021 14:53
Ber v potaz co chceš (respektive u tebe vždy, co… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
-
Divák F1
18:56 08.08.2021 37.188.248.XXXTaky mě to překvapilo …..měl jsem ho vždycky docela za oblíbence ( tak nějak jsem vždycky trpěl na Australany a Novozélaňdany , právě proto jsem od mala přál McL ) …a “snil” jsem o tom že by jednou jezdil za McL …..no a teď jenom doufám že se chytne a bude mi zase dělat radost
Zároveň podotýkám , že se Sainzem byla spokojenost taky ….přijde mi hodně konzistentní , podle mě je docela nedoceněnej ….já si klidně řadím mezi TOP ….VERST , HAM , RUSS , LEC….
-
-
-
-
Situs
11:13 08.08.2021 88.102.38.XXXLeclerc a Sainz super, zejména ve středu pole je mít oba jezdce co nejvýkonnější velmi důležité. A ukazuje se že i na špičce při vyrovnanosti nabývají oba jezdci týmu na důležitosti. Líbilo se mi jak tu jeden psal že Sainz si vede proti Leclercovi jak loni Vettel že tam žádné zlepšení není, ....-
-
-
spinelesssheep
14:53 08.08.2021 88.103.4.XXXBer v potaz co chceš (respektive u tebe vždy, co se ti v danou dobu hodí), ty jsi tady toho tolik nakydal, co se ukázalo být naprosto opačným, že už jsi v tom zcela utopený. Jsem zvědav, kdy se jednou v něčem trefíš taky. Být takhle mimo chce určitou míru "talentu".-
Situs
15:56 08.08.2021 88.102.38.XXXNo jo, Mike a kniha jak popírat nepopíratelné Prostě Sainz si vedle Leclerca vede velmi slušně a že to zapírá Mike je vlastně uplně jedno, další věc co u něj dokonale zapadla Lec a Sai se dokáží skvěle zastoupit a už to tam není jen o jednom. Jsem zvědavý zda to Leclerca vybičuje k ještě lepším výkonům, Sainz svou metodickou prací vypadá neúnavně.-
-
Situs
16:29 08.08.2021 88.102.38.XXXTak jestli to chceš porovnávat s Vettelem tak je to pro Sainze vlastně ještě lepší když jako čerstvě příchozí dokáže proti zavedenému Leclercovi to co Vettel dokázal proti Leclercovi když tam byl zavedený a dokonce jednička Že ty radši místo těch demagogií prostě jen neuznáš Sainzovi kvality, jsou celkem vidět u Sainze ve Ferrari hned od začátku.-
Mike17
21:58 08.08.2021 46.135.25.XXXPokud vím, Vettel měl nějaké dnf, v té sezóně z prvního místa. Jinak by byl před ním.
Letos měj dnf Leclerc v Monaku, kde by byl nejspíš druhý ( možná první ) a Sainz by měl o 3 body míň. V maďarsku by taky dojel nejspíš před Sainzem. A v Rakousku ho o body připravil Perez.
Kde by byla dnešní vyrovnanost?
Tady máš protiváhu tvé jedničce, která musela pouštět dvojku.
Že ty raději místo těch demagogii nemlčíš.-
-
-
Situs
09:08 09.08.2021 88.102.38.XXXJá s tím nemusím dělat nic a ani nebudu, mě výkony Sainze potěšili a to že ty s tím máš problém je vlastně bonus Bodová rovnost je jen jedna z věcí na které pohlížím.
Jen tak pro demagogickou informaci, jak že vlastně počítáš tu kdybyvýhru Vettela nad Leclercem?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktuálně
Alibismus FIA nebo snaha něco zakrýt? Vysvětlení podivného jednání kolem kvalifikační nehody Strolla
Poslední závod 3.11.2024
GP Brazílie71 kol (305.879km)
Autodromo Carlos Pace
-
Pátek
-
Sobota
-
Neděle
Průběžné pořadí šampionátu:
1. VERSTAPPEN, 2. NORRIS, 3. L... Celé pořadí
Příští závod 24.11.2024