DISKUZE K ČLÁNKU Hamilton vítězí v pneumatikové ruletě
ČÍNA - ZÁVOD; Lewis Hamilton přes několik skvělých soubojů dokázal ušetřit pneumatiky do velkého finále proti Vettelovi. Mark Webber se z chvostu pole probojoval na stupně vítězů!
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Hamilton vítězí v pneumatikové ruletě
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» uzivatel000451
(Hlasovalo 7 lidí)
17.04.2011 20:18
Mhmmmmmmmmmmmmm videli sme minuli rok v turecku … »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
erdedy
10:47 18.04.2011 XXXTak pridavam sa ku gratulácii McL a hlavne Lewis ma poteail hned 2x
1. Konecne niekto realne "mal" na Vettela.
2. Ukazal "vsetkym", ze sa da na "Pirellach" vyhrat preteky aj "inak" ako len setrenim gum a malym poctom zastavok. Toto ma u HAM-a tesi dvojnasobne , kedze bol jeden z kritikov.
Kedze "nasi" ma nepotesili , som frustrovany, tak si dovolim este jednu "nezmyselnu podpasovku" : Kedze Webber vcera fantasticky bojoval, tak je pre mna taky "moralny vitaz". Skoncil na podiu aj proti vôli vlastneho timu...-
-
uzivatel000249
15:24 18.04.2011 XXXto si zatrel ... ako vieš, či mal Fettel k dispozícii 3 sady dobrých mäkých pneu ? a nezabúdaj, že jedna zástavka v boxoch bola cca -22 sec. a nie plus 20s ...-
Nabel
11:36 19.04.2011 XXXNevím to, ale pokud je měli v použitelné podobě HAM, BUT i ROS, tak by je měl velmi pravděpodobně i VET. A WEB byl rychlý celý závod. Ne jeden stint, ve kterém měl lepší sadu. Takže pokud posoudíš všechny tyhle proměnné, tak se dostaneš k závěru, který už jsem vynesl. 20s byl samozřejmě nástřel, který měl vyjádřit, že by jim ujel o parník
-
-
-
RobCz
08:31 18.04.2011 XXXmoje nejdelsi snidane v zivote :) , takhle jsem si zavody jeste snad nikdy neuzil, koukal jsem na BBC, kde i komentatori tomu davali poradnou porci emoci, libilo se mi, ze kamera davala dostatek prostoru soubojum i na nizsich prickach, byl to super kolotoc, nemohl by se zbytek roku odjezdit v Cine :) ? Doufam, ze i dalsi trate nabidnou podobnou podivanou a myslim si, ze nejeden strateg se zamysli nad Webberovym pocinanim si v zavodu!!
R. -
uzivatel000694
18:58 17.04.2011 XXXzdravim vsechny fandy f.1.jsem tady poprve .opravdu paradni zavod.fandim vsem ale .LEWIS.je jen jeden.je tady nekdo ze starsi generace...moc moc jsem se zajimal o f.1 z roku 1979 az 1982.. -
-
-
uzivatel000451
20:18 17.04.2011 XXXMhmmmmmmmmmmmmm videli sme minuli rok v turecku !!!!!!!! Dufam ze Vettel nesklame a zopakuje ako sa predbieha kolega to McLaren su v tom úúúúúúplny borci
-
-
-
RedBull
17:43 17.04.2011 XXXDnešní závod:Není na co si stěžovat...
Gratulace Lewisi Hamiltonovi a MCL...
Seb:až na ten start krása,konečně se kluk naučil pořádně předjíždět což je krása
Mark:Excelentní výkon,jinak se to snad nedá říct!Z 18 na 3 a ještě navíc bez kersu klobouk dolů,pokuď RB Marka na konci sezony vohodí udělá velikou chybu!
Perlič dne je pro mě Jenson Button
Ferrari: Jsou mi někde...
Rosberg a Schumi parádní práce...
plusy a mínusy maj u mě dnes inženýři RBR...mínus ma inženýr Seba...Zbytečně přišel o vítězstvý...
plus:Inženýr Marka...
Škoda,lewis předjel Seba snadno,pač měl pneu v lepším stavu...!Ale i tak 2 a 3 místo krása...
Jinak těším se na Turecko....snad se tam RB pomstí...a doufám že se nebude opakovat loňský závod -
Duncan66
14:12 17.04.2011 XXXWebber samozrejme vyborny vykon, ale v jeho pozici by stejne zajeli podle me i jini, kdyby meli pro zavod vsechny uplne nove sady pneu narozdil od zbytku startovniho pole. Zklamal me Button, ze se od Webbera nechal predjet tak lacine, mel by se podivat, kolik kol odolaval ve stejne situaci Schumacher Alonsovi a ne to jen svest na sve penu, ze nemohl nic delat. Nejvetsi stesti zavodu bylo, ze Lewis Buttona predjel, jinak by mozna ani nemeli podium -
jiras
14:03 17.04.2011 XXXMyslel jsem si, že nejsnazší job je dělat designéra osobních aut u Subaru, ale teď to vypadá na stratégy Ferrari - peníze slušný a práce není nutná. Jakmile v posledních letech nastala situace, že šlo reálně volit mezi více možnostmi, volili tu horší, obzvláště specialitka "jak nechat svého jezdce trčet za někým pomalejším". Želbohu, letos těch možností bude spousta. S pomalým autem se toho moc vymyslet nedá, na druhou stranu je zbytečné si to ještě komplikovat mizernou strategií. A ty problémy se zahřátím pneumatik, resp. přítlaku na předek - to slýcháme asi třetí rok v řadě. Uvidíme po Turecku nebo Barceloně, ale zapáchá to propadákem. Pokud odepíší sezónu opět v polovině, možná by měl příští auto stavět někdo jiný. S takovym rozpočtem nelze pořád jen čekat s čím přijdou jiní a pak to okopírovat.
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota
- 3. Trénink (5:30 - 6:30)
- Kvalifikace (9:00)
-