DISKUZE K ČLÁNKU V kvalifikaci McLaren ovládl v Itálii první řadu, Norris po sedmi dnech zajel další pole-position
MONZA - KVALIFIKACE; Čekal se tvrdý boj Red Bullu a McLarenu o nejlepší postavení na startu, nakonec z něj ale nebylo nic - za oranžovými vozy se startovní pole promíchalo a Verstappen s Pérezem tahali za krátký konec.
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: V kvalifikaci McLaren ovládl v Itálii první řadu, Norris po sedmi dnech zajel další pole-position
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
juras
00:37 01.09.2024 88.103.92.XXXMcLaren skvěle...myslel jsem že Ferrari v tréningu trochu skrývaly rychlost.
Russell před Hamiltonem i předFerrari .
Redbull až ve čtvrté řadě...kdy se tohle stalo naposledy? Přirozeně pokud byla kvalifikace za standardních podmínek a bez trestu...
Albon nejrychlejší že středu pole ...Colapinto byl kousíček od postupu do Q2...za mě zatím dobré rozhodnutí Williamsu že mu dali šanci.
Doufám že Norris zítra nebude dominovat tak jako v Zandvoortu...i když to tak reálně vypadá.
-
MeVo
23:31 31.08.2024 109.105.46.XXXŽe neni jisté že vyhraje všechny gp? To rozhodně není, je to spíš velice nepravděpodobné! Kdo kdy naposledy vyhral 9 posledních gp po sobě? To už musí mít pilot opravdu dominantní stroj a ještě jistou dávku štěstí že se nic nepodela. Přijde mi že se to jedno vytezstvi v Holandsku zveličuje. Ok, beru že má teď Mclaren nejrychlejší auto, ale ne o moc a bude to tak na všech tratích? -
-
-
MeVo
21:56 31.08.2024 109.105.46.XXXJá jsem si třeba vzpomněl, že se to tu řešilo, až po tom co jsem poslal ten příspěvek.
Osobně si myslím, že by tyto věci měli fungovat neprůstřelně, bez toho aniž by někdo něco někomu musel vysvětlovat.
Chápu že třeba někdo nemá čas to tady nějak vylepšovat nebo opravovat. Ani jsem to nechtěl nijak řešit. Jen jsem to potřeboval napsat.-
Jan.
01:38 01.09.2024 85.162.24.XXXTak ono jde čistě o to, že stránka není plně načtená. To každému prohlížeč nějakým způsobem indikuje asi.
Já si toho všiml právě hned, ještě než se to začalo nějak více řešit, tak jsem se tomu musel přizpůsobit. Je to zvláštní, ale co už. Ono s takovými komentáři na webu je vždy potíž. Co si tak vybavuji sám někdy z minulosti, tak zrovna ta možnost úpravy komentářů je technicky problematická.
-
-
airwar1939
14:10 01.09.2024 195.39.63.XXXMě přijde zoufalé to že stránky stále nefungují a mají tuto chybu, přitom tato nefunkčnost trvá minimálně půl roku. Nemůžete chtít po uživatelích, aby čekali minimálně 30 sekund, v mnoha případech ale i několik minut než budou moci napsat do vlákna reakci.
-
-
MeVo
18:56 31.08.2024 109.105.46.XXXNo ona ta matematika v závodech až tak nefunguje. Nikde není psáno že Lando vše vyhraje, třeba hned v Monze zítra bude mít poruchu nebo havárii a Max zase navýší svůj náskok, a zase to bude vypadat pro Maxe o hodně líp, Je to nevyzpytatelné a 70 bodů je sakra velký polštář. Pokud tohle Lando stáhne a vyhraje tak to bude takový malý zázrak.-
Jan.
20:12 31.08.2024 85.162.24.XXXZázrak až tak ne, když se jeví McLaren o tolik rychlejší. 70 bodů při dnešním bodování je prd. Zdálo se to nestáhnutelné, když byly jejich monoposty alespoň zhruba vyrovnané a na čele se RB a ML střídaly.
Samozřejmě je to otevřené, ale proto píšu, že Max to nemá ve svých rukou, jelikož rychlosti monopostů jsou teď dány takhle. V současnosti ta pravděpodobnost pro Landa na vyhrávání dalších GP je obrovská.
Uvidíme, může to být ještě zajímavé. Ale ten trend už opravdu takhle vypadá, není to ojedinělé. -
-
airwar1939
14:14 01.09.2024 195.39.63.XXXTa matematika funguje i naopak, ono stačí když Lando dvakrát vyhraje a dvakrát dojede druhý, a pokud Max jednou odpadne, a třikrát nebude lepší než pátý. A za pár závodů bude po náskoku. Současný RB je na úrovni tří dalších týmů, takže to rozhodně není jen o tom, že vždy bude Lando první a Max druhý.
-
-
Jan.
18:36 31.08.2024 85.162.24.XXXDocela bych se nasmál, kdyby Norrisovi utekl titul kvůli tomu Maďarsku
No ale jinak tedy je to síla. McLaren se upsal asi ďáblu.
Landovi stačí to dovážet do cíle a rychlost monopostu se postará o své.
Max to už nemá vůbec ve svých rukou.
Podle těch propočtů, i kdyby dojížděl pokaždé druhý, tak by to na konci bylo těsné, sice pro něj, ale těsně. No jenže s takovou nevím nevím jak dá ve všech zbývajících GP top 2.-
RoBertino
00:06 01.09.2024 185.63.97.XXXNa tuhle eventualitu jsem poukazoval hned po té frašce v GP Maďarska a jak opravdu nemám ve zvyku nikomu přát něco zlého, tady by si to snad i trochu zasloužili. Co se Poháru konstruktérů týče, tam se stále více projevuje slabina jménem Sergio Pérez, i když na Monze se maličko pochlapil, stejně jeho přínos byl spíše diskutabilní. Dost možná už nyní Horner s Markem dumají, jak to navléknout. Jenže co dál? Nemyslím, že by se nechali ukolébat začátkem sezóny, jen tentokrát jejich aktualizace neplní svůj úkol. Ale pořád máme před sebou ještě víc než třetinu šampionátu, tak uvidíme, co nám přinese.-
-
RoBertino
10:24 01.09.2024 185.63.97.XXXPokud bylo myšleno Micka do RB, to nemůže projít kvůli Mercedesu. Ohledně možného angažmá ve Williamsu, po Sargeantově vyhazovu Vowles uvedl, že uvažoval vedle Colapinta i o Mickovi nebo Lawsonovi. Sám pak prohlásil, že mladý Schumacher "není nijak skvělý" a posléze se do toho zamotal, že ho nechtěl dehonestovat a nešťastně ho srovnal s otcem. Angažmá Micka by logiku dávalo po sportovní stránce, odjel toho ze tří kandidátů nejvíc a měl také nejlepší výsledky. Navíc má pořád jméno, které by táhlo. Osobně se domnívám, že Franco dostal šanci i kvůli penězům - ty Williams potřebuje pořád. Ale to už jsme zase ve sféře dohadů. Enzo by si opět F1 zasloužil, ale zdá se, že jako mnoho dalších nebude povolaným.-
Jan.
10:54 01.09.2024 85.162.24.XXXMick má ještě něco s Mercedesem? V LM jezdí za Alpine, tak jsem myslel že to není až tak pevné už..
No každopádně je to škoda.. mohli jít v Mercedesu: Schumi - Ham - Schumi. Ale tak to už jedině v nějaké alternativní realitě. Vyvinulo se to jak se to vyvinulo a těžko obstát pro Micka, každý další ročník chrlí nové talenty + někdo i ty peníze.
Chtěl jsem napsat, že Enzo má ještě času dost, ale on vlastně není o tolik mladší než Mick, takže na dnešní poměry brzkých vstupů do F1 už žádný junior.
V RB-B by se měli rozloučit s oběma nynějšími piloty a hned by bylo místo.
Přišlo mi, že v minulosti dělali rázná rozhodnutí i s lepšími jezdci a teď kolem toho krouží jaksi opatrněji.
-
-
-
Nadcházející závod 24.11.2024
GP Las Vegas50 kol (309.958 km)
Las Vegas
-
Pátek
- 1. Trénink (5:30 - 6:30)
- 2. Trénink (9:00 - 10:00)
-
Sobota