Laguna Seca: Interview s vítězem

ar1, 17. června 2003, 05:08 Google+

Zveřejňujeme názory Patricka Carpentiera, vítěze sedmého podniku seriálu Champ Car World series Grand Prix Monterey v Laguna Seca.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Patrick Carpentier: “Cítím se skvěle, jedna věc, které jste si mohli při Grand Prix Monterey všimnout je, že v závodu nebyla vůbec žádná žlutá fáze. Byl to pěkný a dobrý závod. Doufám, že se divákům líbil. Pro mne to bylo, jako kdyby mě honili policajti při loupeži ukradeného auta. Když jsem opustil boxy po první zastávce, vypadalo to, že můj vůz je lepší než Paulův. Od poloviny závodu se mi zdálo, že jsou Paul a Bruno rychlejší a já se snažil se udržet před nimi. Byl to zábavný závod. Opravdu se mi líbil. Moji mechanici odvedli opravdu velmi dobrou práci při zastávkách v boxech. Šampionát je nyní se současnými vozy více soutěživý a naše vítězství to potvrzuje“.

“Myslím si, že start závodu měl být díky předčasnému vyjetí Bruna přerušen. Následkem toho do mě narazil ze zadu Paul Tracy a já povyskočil do vzduchu. Potom jsem přece jen odstartoval a myslím, že to byl dobrý start. Byla to zábava, poté co seriál přešel na vozy bez trakční kontroly, je vidět, že seriál je opravdu zajímavější“.

Dnes jste neměli žádné lehké zastávky v boxech. Dvakrát jste zajeli do boxů společně s Paulem a následně jste bojoval s Brunem o vítězství. Povězte nám o tom.

Patrick Carpentier: “Ano, Paul byl v boxech velice blízko. Myslel jsem si, že se mne pokusí předjet v boxové uličce na výjezdu ze servisu od mechaniků. Což bylo velmi těsné. Oba jezdci Paul i Bruno jeli v boxech opravdu tvrdě. V době, kdy Bruno jezdil těsně za mnou, jsem si jen řekl, oh. Honili jsem se ze strany na stranu tratě. Měl jsem velké štěstí, že už potom nebyla další zastávka v boxech“.

Toto je první velké vítězství pro tým Forsythe Player´s v Grand Prix Monterey na okruhu Laguna Seca. Celkově v top po sedmi odjetých závodech. Michel Jourdain junior je stále ve vedení s 89 body, Bruno je 6 bodů za ním s 83 body, Paul třetí se ztrátou 8 bodů a Patrick Carpentier je čtvrtý se 70 body.

Team Forsythe Player´s #3 Paul Tracy a #32 Patrick Carpentier

Vytisknout

Diskuze: Laguna Seca: Interview s vítězem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pikes Peak 225: Vítězství pod žlutými vlajkami - anotační foto

Pikes Peak 225: Vítězství pod žlutými vlajkami

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud