Green a Mercedes ovládli kvalifikaci

Daniel Šupa, 22. července 2006, 22:54 Google+

Norisring - kvalifikace; Brit ve službách Mercedesu byl dnes v závěru nejrychlejším a letos potřetí odstartuje z prvního místa roštu. Audi na úzkém a technickém okruhu Mercedesům nestačilo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Do druhé části třídílné kvalifikace postoupil z favoritů na poslední chvíli Frentzen s Audi, jeho kolega Tomczyk však nedokázal konkurovat nejrychlejším a jako jediný s letošním vozem se s kvalifikací rozloučil hned v jejím úvodu spolu s Laudou, Susie Stoddart, Bleekemolenem, Mückem a Vaninou Ickx.

Ve druhé části odpověděl na nejrychlejší čas Spenglera Green, znovu svoji rychlost potvrdil Jean Alesi. Frentzen už recept na rychlý čas najít nedokázal a spolu s Abtem, Stipplerem, la Rosou, Margaritisem a Kafferem nepostoupil.

Do závěrečné rozhodující části vyjel první Kristensen s Audi, ale brzy ho překonali Mercedesy Greena, Spenglera a Schneidera. Následná přetahovaná mezi Greenem a Spenglerem vyzněla pro Brita, Kanaďana ještě v samém závěru pak překonala nestárnoucí hvězda DTM Bernd Schneider.

Alesimu s loňským vozem se o tomto víkendu daří výborně a jeho čtvrtý čas před pátým Häkkinenem je toho nesporným důkazem. Šesté až osmé startovní místo pak teprve získali jezdci Audi v pořadí Ekström, Kristensen a s loňským vozem týmu Rosberg jedoucí Scheider.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Green a Mercedes ovládli kvalifikaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

První řada v červenobílých barvách

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud