Maserati MC12 slavily exhibicí

iM2, 15. prosince 2007, 17:30 Google+

Maserati si vybralo Motorshow v Boloni k oslavě úspěšné sezony ve FIA GT. Vozy Maserati byly rozhodně největšími hvězdami na této show. V pátek se představil Andrea Bertolini se závodní verzí MC12ky. V průběhu exhibice svezl pár šťastlivců v nejvíce exkluzivním sportovním voze.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bartels/Biagi

Bartels/Biagi | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Tato exhibice pokračovala i v sobotu, kdy šampión z roku 2006 (Andrea Bertolini) společně s novopečeným mistrem pro rok 2007 Thomasem Biagim odkroužili pár kol společně. Používali přitom vozy, se kterými se letos utkávali na závodních drahách.

Thomas Biagi řekl pár slov o této show: „Máme za sebou závody na jedněch z nejlepších tratí na světě, ale atmosféra na této Motorshow je vždy speciální. Tohle neříkám jako někdo, kdo pochází z Boloně, ale z pohledu rozvášněných diváku. Cítíme jejich pocit, i když samozřejmě nezávodíme, tak i přesto je to baví."

Andrea Bertolini se přidal: „Bylo to výborné! Byl to intenzivní a uspokojivý rok a nemůžeme ho zakončit lépe jak na této show s tou spoustou lidí. Nevím jestli je to kvůli tomu řevu našich dvanáctiválcových motorů nebo kvůli tomu, že se ještě předtím nikdy neobjevily dohromady dvě MC12ky na Motorshow. Byl to fantastický pocit dělat tuto show pro naše fanoušky a ukázat se v našich vozech,  byl to magický pocit. Často jsem chodíval na motorshow a když jsem byl malý, tak jsem si vždycky chtěl naplnit moji tašku malými dárečky jako podpisy, kartičkami, plakáty.  Boloňa byla často nejlepší cesta, jak zakončit sezonu. Řídit tady Maserati MC12 bylo snad ještě lepší, než  v roce 2004 s Ferrari F2004.“

 

Vytisknout

Diskuze: Maserati MC12 slavily exhibicí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Enge vyrazí do Sprintu ze třetí řady

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud