Slibný začátek, nešťastný konec

ar1, 17. srpna 2004, 06:06 Google+

Se dvěma nejlépe připravenými vozy na trati se Panther Racing těšil na svůj nejlepší závod sezony. Několik kolizí však tyto plány definitivně pohřbily.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Tomas Scheckter skončil až 22. a Townsend Bell o jednu pozici před ním. Schweckter se dostal dopředu velmi brzy, i když ze 13. pozice na startu to nebylo snadné. Townsensd Bell, i když díky sobotní výměně motoru musel startovat z poslední pozice, se dostal v 94. kole dokonce na třetí pozici za svého týmového kolegu Schecktera. Od 128. kola Scheckter dokonce vedl startovní pole, kdy předjel Tonyho Kanaana. Bell jel jen o čtyři pozice za ním. Tým tak měl v tuto chvíli oba jezdce v top 5. Po vedoucích devíti kolech směřoval Tomas ke svým potížím, jenž následovaly v boxech ve 137. kole.

Po výměně pneumatik na žlutém voze č. 4 měl vůz z boxů vyjet. Ovšem tankovací hrdlo se zaseklo v otvoru pro tankovací hadici, která se vznítila. Naštěstí žádný člen posádky týmu nebyl zraněn. Bell byl také v boxech během tohoto incidentu. Po vyjetí z boxů se Bell snažil opět dostat dopředu. Využil k tomu zatáčku č. 2, kde jel velmi rychle. Bohužel se v jeho směru vydal ještě další jezdec, jenž se mu opřel do nosu vozu, což způsobilo lehčí kontakt se zdí a závod tak dokončil na 21. pozici.

Panther Racing
Foto: IMS Photo Ron McQueeney
Vytisknout

Diskuze: Slibný začátek, nešťastný konec

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Matsuura, Kosuke

Matsuura dojel na čtvrté pozici

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud