Volkswagen opět spouští zimní servisní akci

ar5, 11. října 2014, 11:09 Google+

Volkswagen zve před začátkem zimy všechny majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen k návštěvě autorizovaných servisů. Výhodná servisní nabídka Volkswagen Service Zima 2014 umožňuje zákazníkům důkladně připravit vozidlo na provoz v nejnáročnějším ročním období.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Léto se chýlí ke konci a s podzimem přichází chladnější počasí. Pro motoristy tak pomalu nastává čas k přípravě vozidla na nejnáročnější období roku. Volkswagen proto připravil ve spolupráci se svou sítí autorizovaných prodejců a servisů Volkswagen osobní vozy a Volkswagen Užitkové vozy speciální servisní akci s názvem Volkswagen Service Zima 2014.

Základem pečlivé přípravy vozidla na zimní období je zimní servisní prohlídka. V případě potřeby lze vozidlo uvést opět do výborného technického stavu použitím Originálních dílů Volkswagen®, Economy dílů nebo Originálních výměnných dílů Volkswagen® za výhodné ceny. Další možností jak ušetřit, je tzv. Plus plán, což je knížka slevových poukazů na servisní úkony, nákup originálních dílů a příslušenství pro osobní i užitkové vozy Volkswagen.

Pro zimní výpravy do hor i každodenní provoz je koncipován příslušný sortiment z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen®, doplněný o kolekci Volkswagen Lifestyle. V neposlední řadě zajistí autorizované servisy Volkswagen kompletní přezutí vozu na kola se zimními pneumatikami, včetně vyvážení. Je-li u stávajících zimních pneumatik shledáno opotřebení na hranici nejmenší povolené hloubky dezénu 4 mm, mají zákazníci k dispozici široký sortiment nových zimních pneumatik za výhodné ceny. Samozřejmostí je vyčištění a v případě zájmu za úplatu i uskladnění letních pneumatik či kompletních kol.

V rámci zimní servisní prohlídky je pečlivě zkontrolován technický stav vozu od brzdové soustavy, přes výfukový systém, kola a pneumatiky, chladicí soustavu, klimatizaci, stěrače a ostřikovače, stav akumulátoru, klínový/rozvodový řemen a světlomety včetně správného nastavení až po provozní kapaliny. 1 litr koncentrátu zimní směsi do ostřikovačů získá každý zákazník, který si koupí a nechá vyměnit sadu stíračů.

Majitelé starších vozů se mohou při případných opravách rozhodnout pro použití Economy dílů, které představují 100% kvalitu podle standardů koncernu Volkswagen AG za výhodnou cenu při plném zachování funkčnosti a bezpečnosti. Cena Economy dílů, koncipovaných pro vozy starší 5 let, je v porovnání s originálními díly o 25 % nižší. Jedná se například o akumulátory, sady stíracích lišt pro přední i zadní stěrače, vodní čerpadlo a celou řadu dalších dílů.

Další možností, jak výhodně a zároveň kvalitně realizovat opravy starších vozidel Volkswagen, jsou Originální výměnné díly Volkswagen®. Sortiment těchto průmyslově renovovaných dílů pokrývá především oblasti motoru, převodového ústrojí, podvozku a elektroinstalace. Výměnné díly jsou v porovnání s novými díly v průměru o 40 % výhodnější. Záruka platí, stejně jako u nového dílu, dva roky a také očekávaná doba životnosti se shoduje s novým dílem.

Nabídka Originálního příslušenství Volkswagen® pro zimní období zahrnuje například střešní nosiče se specializovanými nosiči lyží a snowboardu, střešní box na lyže a zavazadla, pryžové rohože do interiéru, kávovar na espresso a mnoho dalších praktických doplňků. Originální příslušenství Volkswagen® je dokonale přizpůsobeno pro vozy Volkswagen z hlediska technického řešení i estetického dojmu. Při výrobě se používají kvalitní materiály a moderní postupy s důrazem na vysokou kvalitu zpracování i těch nejmenších detailů. Veškeré Originální příslušenství Volkswagen® splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy.

Cestování v zimním období může usnadnit také aplikace Volkswagen Service dostupná pro uživatele chytrých telefonů. Mezi nabízené služby patří označení parkovišť, Volkswagen Assistance, navigace a překladač, vyhledávač servisních partnerů Volkswagen, lexikon symbolů, „Moje auto“ s informacemi o vlastním vozidle a aktuální nabídky služeb, Originálních dílů a příslušenství.

Zimní servisní nabídka Volkswagen je vzhledem k odlišným nárokům majitelů a časové hodnotě vozidel rozdělena zvlášť pro maximálně čtyřleté vozy a zvlášť pro vozy starší 5 let. V obou případech se však mohou zákazníci spolehnout na mimořádnou úroveň zákaznických služeb, kterou dokumentuje například přímý příjem v servisu, který bezplatně a automaticky zahrnuje kontrolu vozu na zvedáku za přítomnosti zákazníka dle kontrolního seznamu.

Nabídka Volkswagen Service Zima 2014 platí od 1.10.2014 do 31.12.2014.

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen opět spouští zimní servisní akci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Subaru Forester

OFF ROAD TEST: Subaru Forester – jak zvládá náročný terén ?

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

reklama

Doporučujeme

porsche boxster

Potvrzeno, Porsche vyvíjí závodní Cayman GT4

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud