Danica hľadá voľné sedadlo v NASCAR

Jozef Smrtník, 13. července 2006, 22:29 Google+

V súčasnosti najrýchlejšia a najúspešnejšia žena pôsobiaca v šampionáte Indy Car údajne hľadá možné angažmá v najoblúbenejšej motošportovej disciplíne USA.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Otec T.J. a zároveň manažér starajúci sa o kariéru svojej dcéry Danici Patrick sa v nedeľu objavil na trati v Chicagolande, kde sa práve konali preteky NASCAR. Jeho zámery neboli čisto turistické a svoj záujem rozhodne netajil.

"Snažím sa ju (Danicu) sem dostať," povedal T.J. pre magazín Hilton.

Danica Patrick debutovala minulý rok v šampionáte IRL a takmer si siahla na víťazstvo v legendárnych pretekoch Indianapolis 500. Tento rok jej s tímom Rahal-Letterman Racing končí zmluva a preto nad budúcnosťou talentovanej brunety visí otáznik.

Údajne komunikovala o ďalšom pôsobení aj s niektorými tímami vrámci IRL, ale napriek tomu je predpoklad k prestupu do seriálu kapotovaných závodných špeciálov NASCAR vyšší.

V poslednej dobe sa o tento čisto americký šampionát zaujíma viacero hviezd motoristického neba vrátane Juana Pabla Montoyu a Jacquesa Villeneuva z F1, čo bezpochýb najmä na radosť poriadateľov prinesie tomuto šampionátu ďaleko vyššiu sledovanosť.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Danica hľadá voľné sedadlo v NASCAR

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Allmendinger, A.J.

Toronto: A.J. zaznamenáva hattrick

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud