Jezdecká sestava McLarenu se pro příští rok nemění. Sainz a Norris zůstávají

Carlos Sainz a Lando Norris v Monaku | foto: McLaren

McLaren potvrdil svoji jezdeckou sestavu pro sezonu 2020. U týmu zůstávají Carlos Sainz i Lando Norris.

McLaren dnes oficiálně potvrdil svou jezdeckou sestavu pro sezonu 2020. Ta se nemění, u britského týmu zůstává duo Carlos Sainz a Lando Norris. Tradiční stáj letos zaznamenala výrazný pokrok a momentálně jí patří v Poháru konstruktérů čtvrtá pozice, tedy nejlepší z pomyslného zbytku světa.

„Dnešní oznámení poskytuje týmu kontinuitu, aby se mohl dále posouvat vpřed. Výkony Carlose a Landa byly klíčovou součástí týmového pokroku, jejich zpětná vazba umožnila inženýrům vyvinout MCL34 a přemýšlet o MCL35," říká šéf týmu Andreas Seidl.

"Carlos sehrál klíčovou roli díky svým zkušenostem při vývoji vozu, zatímco Lando neuvěřitelně rychle dosáhl potřebné rychlosti pro Formuli 1, přičemž každý víkend se zvyšuje jeho sebedůvěra. To jsou vítané zprávy pro celý McLaren. Těšíme se na další společné partnerství,“ pokračuje Němec dále.

Také Zak Brown přidal své vyjádření: „Jsem velmi rád, že můžeme před naším domácím závodem v Silverstone oznámit naši jezdeckou sestavu pro sezonu 2020. Carlos i Lando jsou nedílnou součástí pokroku, jehož jsme dosáhli. Oba skutečně přispěli k týmovému pokroku i morálce, jak na tratí, tak i v továrně. Ohlasy, které přijali od našich fanoušků byly vynikající, oba jsou zároveň skvělými vyslanci značky McLaren pro budoucnost.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy