Připravila vás vaše televize o přenosy Formule 1? S námi zůstanete v obraze!

Lewis Hamilton, Kimi a Max Verstappen v závodě v Monze | foto: Mercedes AMG F1 Team

Pokud vás postihla nemilá novinka, přišli jste o živé vysílání internetové televize DIGI, není nezbytné ihned propadat špatné náladě a zanevřít na svět Grand Prix. Ač není F1NEWS.cz schopný zajistit online vysílání, přehled o dění na okruhu a v zákulisí s námi můžete mít i nadále.

Diváci, kteří byli dlouhá léta zvyklí na bezplatné sledování svých oblíbených formulí a slavných pilotů, museli překousnout trpký plod aktuální situace v podobě přesunu F1 na placené platformy.  

F1 se přestěhovala na sportovní kanály Sport 1 a Sport 2 a maďarský provozovatel AMC se dohodl s internetovou televizí DIGI o zprostředkování přenosů z Grand Prix.

Jenže spolupráce skončila a rozhořčené hlasy na sociálních sítích hovoří jasně o tom, že mnoho z vás nechce jen mávnout rukou.

Věříme, že kompenzací nastalé situace může být kvalitní zpravodajský servis, ve kterém najdete nejen chybějící informace z živých přenosů závodů, ale současně ověřené a důvěryhodné novinky ze zákulisí.

V reportážích z volných tréninků, kvalifikací a závodů, často zprostředkovaných online, přináší F1NEWS.cz ihned aktuální informace a fotografie či videa od týmů, publikované na sociálních sítích a webových stránkách.

K dispozici jsou prohlášení všech pilotů a šéfů týmů v jediném článku, analýzy závodních strategií, přehledy nejrychlejších časů, zastávek v boxech, nejvyšších maximálních rychlostí, penalizací a jako velký bonus až 1000 fotografií z každého závodu ve velkém rozlišení, které lze snadno filtrovat pro dohledání oblíbeného jezdce nebo týmu.

Denní zpravodajství je doplněno odbornými informacemi o závodní technice, připravovaných novinkách a nechybí ani oblíbené pohledy do bohaté historie F1 a komentáře připravené odborníky v oboru F1. Nesmíme zapomenout ani na diskusi, která je ve velké míře kvalitní a přispívá ke zlepšování naší práce, ať to jsou názory, podněty či připomínky.

Problémy kolem živých přenosů se táhnou již několik let, F1NEWS.cz je tady stále a věříme, že vám dokážeme nabídnout dostatek informací, abyste nezůstali mimo hru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy