Žel nejsme schopni McLaren přesvědčit, že na to máme, ozývá se z Hondy

Sportovní ředitel Hondy Jusuke Hasegawa | foto: McLaren

Co na současnou kritickou situaci a varování ze strany McLarenu i Fernanda Alonsa říká dodavatel motorů Honda?

Mezi Hondou a McLarenem to v posledních dnech přímo vře. Japonská automobilka nestihla připravit pro Kanadu balíček vylepšení pohonné jednotky a navíc měl včera Alonso opět problémy během prvního tréninku.

Respektovaný magazín Auto Bild dokonce napsal, že ukončení partnerství mezi Wokingem a Japonci je již hotovou věcí a že McLaren přejde na motory Mercedes.

Na tvrdou kritiku šéfa skupiny McLaren Zaka Browna nyní reaguje i sportovní ředitel Hondy Jusuke Hasegawa: "Je velmi smolné, že je nejsme schopni přesvědčit, že na to máme. Co se týče výsledků, tak je jasné, že se potřebujeme markantně zlepšit jak po výkonnostní stránce, tak i samotnou spolehlivost. Musíme pro to udělat vše a my to uděláme. Samozřejmě, že jsme spolu v kontaktu, dokonce jsme spolu mluvili dnes ráno a je jasné, že panuje velká frustrace na obou stranách. Jediné, co můžeme dělat, je pracovat na plné obrátky. Naše cíle se zatím nemění."

Představení balíčku vylepšení zatím nemá pevné datum: "Až budeme připravení, tak balíek představíme. Bohužel to nebude tady. V Japonsku se ale maximálně snažíme, aby to bylo co nejdříve," zakončil v Kanadě Hasegawa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy