Konečně změna k lepšímu. Formule 1 je o něco blíž fanouškům

Hamilton, Lewis | foto: Daimler AG

To, že Formule 1, těžce prokaučovala začátek éry sociálních sítí a v současné době se ve virtuálním světě pleská jako ryba na suchu, je již známá pohádka. Nyní to ale vypadá, že se vše otáčí k lepšímu.

Před pár dny se Lewis vyjádřil ohledně omezujících možností, které jezdci a týmy mají, co se týče vytváření obsahu pro sociální sítě. Zákazy zveřejňování fotek z paddocku a podobně jsou v dnešní době brány jako zpátečnické. V jiných sportech dostávají fanoušci mnohem více zákulisních informací právě skrze sledování profilů sportovců.

Nyní to ale vypadá, že nový majitel, Liberty Media, na tyto problémy reaguje a povolil týmům a pilotům fotit a natáčet během prvního týdne testů v Barceloně. Pro druhé testy, které začnou 7. března toto povolení zatím uděleno nebylo.

Noví šéfové F1 (zleva): Sean Bratches , Chase Carey a Ross Brawn | foto: Liberty Media

Toho například hned využil zmiňovaný Lewis Hamilton, který ráno tweetnul: "Právě nasedám do auta. Během tréninků budu přidávat fotky na Instagram přímo z kokpitu, abych vám ukázal také něco nového. Buďte připravení."

Díky zmírnění pravidel tak i my můžeme v naší online reportáži z prvního dne testů na okruhu Circuit de Barcelona-Catalunya přinášet více zajímavého obsahu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy