Šéf Hondy: Nikdy jsem neřekl, že jsme na úrovni Mercedesu!

Fernando Alonso a Jusuke Hasegawa | foto: Honda Racing F1

Šéf Hondy v F1 Jusuke Hasegawa dementoval zprávu, kterou přinesl minulý týden britský Autosport. Po nepříliš přesvědčivých výsledcích v posledních dvou Grand Prix by však měl být McLaren v Rakousku konkurenceschopnější.

O minulém víkendu jsme publikovali informaci, že v rekuperaci energie se už Honda vyrovnala Mercedesu, kterou přinesl včetně citací britský Autosport (odkazy na zprávy najdete zde a zde). Skutečnost je však jiná.

Bylo by to pro nás samozřejmě velmi příjemné, ale bohužel tomu tak není, zatím nejsme v případě rekuperace energie na úrovni Mercedesu a určitě jsem nikdy nic takového neřekl,“ uvedl v exkluzivním rozhovoru pro F1NEWS.CZ šéf Hondy v F1 Jusuke Hasegawa přímo na rakouském Red Bull Ringu.

Jusuke Hasegawa nám dnes ve Spielbergu neuniknul | foto: Petr Hlawiczka / F1NEWS.cz / INCORP images

Ačkoliv již McLaren připustil, že s ohledem na vývoj dosavadních zlepšení výkonnosti bylo nutné redukovat svá očekávání a Honda výrazně většího zlepšení bude schopna dosáhnout až příští rok, Yusuke Hasegawa očekává v Rakousku přece jen lepší formu.

Myslím si, že na tom v Rakousku budeme lépe než na posledních dvou tratích, stále ale nejsme ve formě, ve které bychom chtěli být,“ dodává Hasegawa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy