Jordanovi chybí řev motorů, F1 by se k němu měla vrátit

Mercedes | foto: Daimler AG

Bývalý majitel týmu F1 Eddie Jordan favorizuje v boji o letošní titul mistra světa jezdece týmu Mercedes Rosberga a Hamiltona.

Bývalý majitel týmu F1, nyní komentátor BBC Eddie Jordan tvrdí, že poté, co nová pravidla vstoupily v platnost, svedou souboj o titul mistra světa jezdci týmu Mercedes Nico Rosberg a Lewis Hamilton.

Po vítězství Nica Rosberga v úvodním závodě sezony pochválil bývalý jezdec Eddie Jordan tým Mercedes. „Vypadá být velmi silný, domnívám se, že může od Red Bullu převzít roli lídra. McLaren také nevypadá špatně, ale můj tip je ten, že týmem, který se vyplatí sledovat, je Mercedes.“ 

Nová pravidla způsobila, že vozy F1 jsou mnohem tišší v provnání s loňskými. Mnoho lidí si na to stěžuje a zastává názor, že menší hluk motorů způsobí odliv fanoušků z F1. Eddie Jordan doufá, že problém se bude řešit.

„Když se mění pravidla, vždy je kolem toho mnoho povyku. Lidem se to nelíbí, ale nakonec si zvyknou. Podle mého názoru nejsou nové vozy F1 dostatečně hlučné. Chtělo by to výraznější zvuk motorů. Jsem velkým fanouškem hluku, teď mi chybí, F1 by se měla k němu znovu vrátit,“ říká Jordan.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 11 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy