HRT zvažuje žalobu na Chandhoka: "Neplatil to, co slíbil"

HRT | foto: HRT F1 Team

Vztahy mezi Karunem Chandhokem a bývalým zaměstnavatelem HRT se zhoršují - podle Deccan Chronicle se španělský tým chystá svého bývalého pilota zažalovat kvůli porušení kontraktu.

Bulvární Sun tento týden také citoval šéfa týmu Colina Kollese, který uvedl, že se služeb Chandhoka v polovině sezóny 2010 zřekl kvůli tomu, že "neplnil své smluvní závazky," což se týkalo konkrétně sponzorských závazků vůči týmu.

"Když s námi podepsal smlouvu na rok 2010, Karun toho na papíru nasliboval hodně. Ale nesplnil to. Nějakou dobu jsme čekali, ale před Velkou cenou Německa jsme již neměli jinou volbu, než s ním přestat jezdit. Vše jsme udělali diplomaticky, nic jsme nezveřejňovali. Karun byl již od té doby mimo náš zájem," popisuje Kolles situaci uvnitř Hispanie.

Noviny dále píší o konkrétní sumě: Chandhok se údajně zavázal sehnat 8 mil. Eur, ale nakonec na účet týmu přišla pouze čtvrtina, což se podle Kollese významně odrazilo na výkonnosti týmu: "Plánovali jsme určitá vylepšení na voze. Všechno tím však bylo narušeno."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy