Sílí spekulace o Sainzově přestupu k Audi, Španěl ostře reaguje

Carlos Sainz během prvních předsezónních testů v Bahrajnu | foto: Scuderia Ferrari

Jaká bude budoucnost Carlose Sainze? Média začínají spekulovat o Španělově přesunu k Audi, kde by se Sainz mohl objevovat už od roku 2025. V té době bude tým ještě závodit pod hlavičkou Sauberu.

S informacemi přišli novináři ve Španělsku a Švýcarsku. Podle nich je Sainz na prvním místě potenciálních adeptů na závodní sedačku. A to už od roku 2025. V tom čase půjde stále o Sauber, ale Sainz by svými zkušenostmi měl pomoci při vývoji vozu pro ročník 2026, kdy už nastoupí Audi.

Tedy alespoň podle výše zmíněných žurnalistů. Spojení Sainze a Audi by každopádně dávalo smysl. Už kvůli skutečnosti, že týmu bude šéfovat Andreas Seidl, který Sainze dobře zná díky společnému působení u McLarenu. Oba se navíc nechali několikrát slyšet, že si lidsky sedli. Pak je je tu další důvod - Audi bude zcela jistě chtít zkušené piloty, značka s tak výraznou historií bude potřebovat takřka okamžité výsledky.

A co na spekulace říká sám Carlos  Sainz? Příliš nadšený z nich není, ostatně posuďte sami. „Nechápu, proč má někdo potřebu šířit takové fámy. Vždyť ještě ani nemám smlouvu pro rok 2025. S Ferrari chci zůstat hodně dlouho, je to má priorita," líčí vítěz jedné Grand Prix.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy