Film o Schumacherovi dostal zelenou. Kdy bude uveden do kin?

Michael Schumacher v Brazílii 2006 | foto: Scuderia Ferrari

Nový dokument o Michaelu Schumacherovi je po několikaletém úsilí dokončený a odsouhlasený. Snímek, který ukáže záběry sedminásobného mistra světa pořízené po jeho vážné nehodě v roce 2013, si však ještě musí na svou premiéru počkat. Viníkem je koronavirus.

Dlouho očekávaný dokumentární snímek, který mapuje veleúspěšnou kariéru Michaela Schumachera a který ukáže dosud nepublikované záběry sedminásobného mistra světa, jež byly pořízeny po Schumacherově vážné nehodě na konci rolu 2013, dostal zelenou. Jeho uvedení do kin však pozdrží současná koronavirová krize. Původní datum premiéry bylo přitom stanoveno na rok 2019, avšak různé průtahy zapříčinily oddálení termínu takřka o dva roky.

Film už máme dokončený, nicméně současná krize situaci ztížila, proto vás žádáme o trpělivost," zní ze štábu. „Film ukáže Michaelovu jedinečnou všestrannost - um pilota Formule 1, skvělého mechanika, člověka s citem pro detail, milujícího otce a v neposlední řadě velkého bojovníka," dodává Schumacherova manažerka Sabine Khemová.

Součástí snímku budou taktéž rozhovory s nejbližší rodinou Michaela Schumachera. Ty vznikly po jeho vážné nehodě v roce 2013, která znamenala v životě sedminásobného šampiona totálně zvrat. 

Těšíte se na dokument? 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy